Gboard til iOS opdateres med fuld dansk understøttelse

0

Nu kan du bruge stemmen på iOS enheder til at diktere din næste besked, når du bruger Googles Gboard tastatur.

Google Gboard
Google Gboard

Google fortsætter sin satsning på iOS platformen. Nu er tiden kommet til en opdatering af applikationen Gboard.

Gboard er Googles tastatur-app, som på Android platformen, gennem en årrække har høstet stor ros for både funktionalitet og anvendelighed.

Den nye opdatering bringer en række spændende nyheder med sig. Især én nyhed stråler mere end de andre. Gboard på iOS platformen kan fra i nu, bruges til at skrive beskeder via stemmeindtaling – på dansk!

Faktisk bringer opdateringen understøttelse af hele 15 nye sprog, det skriver Google på deres officielle blog. Blandt de 15 sprog er tilgængeligheden også nået ud til vores svenske naboer.

– Chrome OS skal redde tabletkategorien for Google

De 13 andre nye sprog er kroatisk, tjekkisk, romansk, hollandsk, finsk, græsk, polsk, catalansk, ungarsk, malaysisk, russisk, latinamerikansk spansk og tyrkisk.

Opdateringen byder på de nyeste emojies fra iOS 10, samt muligheden for at søge og indsætte GIF-animationer, direkte i dine beskeder. Et tryk på det nye ”G”-ikon, aktiverer søgning af GIF’s, muligheden for at indsætte links fra Google søgninger, samt se dagens Google Doodles.

For at aktivere et ønsket sprog skal du åbne Gboard applikationen, gå til sprog og vælge ”tilføj sprog”.

Google er stærkt til stede på iOS platformen og opdateringen her følger et stigende fokus på netop Google apps til Apples mobile platform. Faktisk er Google oppe på hele 82 applikationer i App Store.

Heriblandt er flere af de mest populære apps, såsom YouTube, Google Maps, Google Photos.

– Android og iOS sidder på 99,6 procent af mobilmarkedet

Tilgængeligheden på Apples platform giver familier delt, mellem Android og iOS, mulighed for stadig at dele tjenesternes funktioner. Blandt andet Google Keep der giver mulighed for at dele noter, heriblandt indkøbslister på en smart måde.

Mere til historien

Den seneste opdatering til Android Wear bringer også nyheder med sig til iOS brugere med et Android smartwatch. Det betyder, at iOS brugere kan hente apps direkte til urene, samt forbedrede notifikationer og automatisk aktivering af din daglige aktivitet igennem eksempelvis Endomondo.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer