Sådan gemmer du data fra S Health

0

TIP: Du mister dine data i S Health ved telefonskift. Denne guide vejleder til hvordan du laver backup af dine motions- og sundhedsdata.

Undgå at miste S Health oplysninger

I Samsungs univers samles data om skridt, søvn, puls, motion m.v. i applikationen S Health, men hvis ikke du er opmærksom, risikerer du, at miste alle de data, der er indsamlet i S Health.

Som standard har Samsung nemlig ikke aktiveret automatisk synkronisering af dataene. Skifter du telefon, mister, eller nulstiller den du har, så er alle dine data borte for tid og evighed.

Efter Samsung har åbnet for brug af Gear S2, Gear S3 og GearFit 2 på iPhone er problemstillingen endnu engang kommet op til overfalden. Skifter man eksempelvis fra en Android-telefon til iPhone, og gerne vil have S Health data med, kræver det en aktiv handling.

Herunder beskriver jeg, hvordan du får S Health sikret i skyen. Se også ovenstående videoguide med yderligere oplysninger.

Guide i 5 trin: Gem automatisk S Health data

  1. Åben S Health på den ”gamle” enhed
  2. Tryk ”menu” øverst til højre (de tre prikker)
  3. Vælg Indstillinger
  4. Tryk på Konto
  5. Aktiver ”Auto-synkroniser” og tryk ”Synkroniser nu”.

På den telefon du skifter til, skal du gøre præcis det samme, når S Health er installeret.

TEST: Samsung Gear S3 er et ret godt smartwatch

S Health på tværs af telefoner

Siden 2012, sammen med introduktionen af Galaxy S III, har S Health været tilgængelig på Samsungs egne telefoner som enten en preloaded applikation eller via download fra Samsungs egen app-store.

Dengang var Samsungs tilgang til smartwatches, og specielle apps, den samme som Apples; at de kun virker på egen platform og produkter.

I september 2015 annoncerede Samsung, at S Health nu var kompatibel med alle Android-enheder uanset producent. Systemkravet var Android 4.4 KitKat eller nyere.

Allerede ved IFA 2016, den store elektronikmesse i Berlin, talte Samsung om en snarlig understøttelse af iOS, og dermed iPhone. Muligheden blev tilgængelig i januar 2017 i forbindelse med CES i Las Vegas.

Samsung Gear-smartwatches understøttes nu på iPhone

Mere til historien

Hvis ikke du har et smartwatch fra Samsung kan S Health stadig benyttes til blandt at tracke skridtdata via telefonens skridttæller.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer