Pokémon Duel – et nyt Pokémon-spil til mobilen

0

Pokémon Duel skal genstarte Pokémon-feberen. Læs mere om Pokémon Duel her, som er et anderledes spil end sommerens store hit Pokémon Go.

Pokémon Duel
Screenshots fra Pokémon Duel

Sommerens helt store mobilspil var uden sammenligning Pokémon Go. Hypen har nu lagt sig og det er efterhånden begrænset, hvor mange man ser gå rundt og jagte de små ”monstre”. Men nu er et nyt Pokémon-spil klar til både Android og iOS.

 – Pokémon Go Plus-armbåndet tilgængeligt i Danmark

Pokémon Duel er helt anderledes end Pokémon Go. Det nye spil gør det nemlig muligt, at dyste med Pokémon-monstrene gennem et taktisk udfordrende spil, hvor din strategiske sans også kommer på banen.

Dit mål er, at få én af dine seks Pokémon-figurer til at nå modstanderens side. Det strategiske i spillet kommer når du skal beslutte dig for, hvordan du rykker rundt, angriber og forsvarer dig – i forhold til din modstander.

 – Niantic slipper nye Pokémons fri

Det er muligt, at spille mod ”computeren” lokalt, samt mod andre online Pokémon-fans. Du kan også deltage i online-konkurrencer, leaderboards og få åbnet op for skjult materiale.

Ifølge Forbes kom spillet på det japanske marked for et år siden, men er først nu kommet i en vestlig version.

Du kan downloade Pokémon Duel gratis i både Apples App Store og Google Play Store, men det indeholder en helt del in-app køb. Prisen på disse ligger fra 8 kroner til 599 kroner stykket, så det er en god idé, at være meget opmærksom på hvad der klikkes på, da det potentielt kan blive meget dyrt.

Video om spillet

Billeder fra Pokémon Duel

Mere til historien

Det er en fordel, at starte spillet op når du er på WiFi- eller 4G-netværk, da der skal downloades en del af spillet inden du rigtigt kan komme i gang. Og det fylder en del.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer