LG Watch Style’s design er lækket

1

LG Watch Style er lækket på billeder. Se dem her og læs mere om LGs kommende smartwatch.

LG vil sikkert fremvise nye interessante produkter til Mobile World Congress (MWC) i starten af februar, for nu begynder rygtemøllen og lækkede billeder for alvor at ramme internettet.

LG har længe sagt, at de ville komme med nye produkter, nu hvor Android Wear 2.0 er færdigt, så på den måde er det ikke nogen overraskelse. Men vi kender jo aldrig detaljerne eller designet af de nye produkter.

LG Watch Style med Android Wear 2.0

Så uden at holde jer hen, er her et lækket billede af LG Watch Style. Billedet viser fint, at Style kommer i to farver; sølv og guld, men der skulle også komme en tredje farvemulighed, som vi dog ikke kender.

Prisen skulle være 249 dollars, altså omkring 1800 kroner (uden skat, told, moms m.v.), men hvad den reelle pris Danmark bliver vides ikke. Der kommer også en LTE version, med et formodet prisskilt på 350 dollars.

– LG vil øge batteritiden i smartwatches

Specifikationerne kender vi ikke, men ligesom med prisen på LTE versionen er et velkvalificeret gæt 1.2 tommer P-OLED skærm. Stadig med 360 x 360 pixel opløsning, som tidligere versioner. 4 GB hukommelse, 512 MB RAM, IP 67 rating og et 240 mAh batteri.

Der har også været rygter om en sportsversion, LG Watch Sport, med mere RAM (736 MB), et større batteri på 430 mA, til at holde længere på lange løbeture og en større 1.38 tommer skærm med 480 x 480 opløsning. Den får formentlig lidt bedre IP 68 rating, GPS, NFC og LTE. Prisen er desværre ukendt. Der har været lækket billeder af LG Watch Sport, men fra lidt usikre kilder, så det har vi valgt ikke at bringe.

– Smartwatch-salget styrtdykker

Mere til historien

Smartwatch-markedet havde et par rigtig gode år, men i 2016 gik det ikke helt som håbet for mange at producenterne. Dog klarer sportsversioner sig ofte bedre.

– LG Watch Urbane er trukket af markedet

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer