LG Watch Style's design er lækket

LG Watch Style er lækket på billeder. Se dem her og læs mere om LGs kommende smartwatch.

LG vil sikkert fremvise nye interessante produkter til Mobile World Congress (MWC) i starten af februar, for nu begynder rygtemøllen og lækkede billeder for alvor at ramme internettet.

LG har længe sagt, at de ville komme med nye produkter, nu hvor Android Wear 2.0 er færdigt, så på den måde er det ikke nogen overraskelse. Men vi kender jo aldrig detaljerne eller designet af de nye produkter.

LG Watch Style med Android Wear 2.0

Så uden at holde jer hen, er her et lækket billede af LG Watch Style. Billedet viser fint, at Style kommer i to farver; sølv og guld, men der skulle også komme en tredje farvemulighed, som vi dog ikke kender.

Prisen skulle være 249 dollars, altså omkring 1800 kroner (uden skat, told, moms m.v.), men hvad den reelle pris Danmark bliver vides ikke. Der kommer også en LTE version, med et formodet prisskilt på 350 dollars.

LG vil øge batteritiden i smartwatches

Specifikationerne kender vi ikke, men ligesom med prisen på LTE versionen er et velkvalificeret gæt 1.2 tommer P-OLED skærm. Stadig med 360 x 360 pixel opløsning, som tidligere versioner. 4 GB hukommelse, 512 MB RAM, IP 67 rating og et 240 mAh batteri.

Der har også været rygter om en sportsversion, LG Watch Sport, med mere RAM (736 MB), et større batteri på 430 mA, til at holde længere på lange løbeture og en større 1.38 tommer skærm med 480 x 480 opløsning. Den får formentlig lidt bedre IP 68 rating, GPS, NFC og LTE. Prisen er desværre ukendt. Der har været lækket billeder af LG Watch Sport, men fra lidt usikre kilder, så det har vi valgt ikke at bringe.

Smartwatch-salget styrtdykker

Mere til historien

Smartwatch-markedet havde et par rigtig gode år, men i 2016 gik det ikke helt som håbet for mange at producenterne. Dog klarer sportsversioner sig ofte bedre.

LG Watch Urbane er trukket af markedet

Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Flere sensorer på vej til Apple Watch

Et nyt patent indikerer, at Apple kan være på vej med ny måde at integrere sensorer i Apple Watch.

(mere…)
Ny iMac er måske på vej

Desktopcomputeren iMac opdateres med nyt chipset, forlyder det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram