LG Watch Style’s design er lækket

LG Watch Style er lækket på billeder. Se dem her og læs mere om LGs kommende smartwatch.

LG vil sikkert fremvise nye interessante produkter til Mobile World Congress (MWC) i starten af februar, for nu begynder rygtemøllen og lækkede billeder for alvor at ramme internettet.

LG har længe sagt, at de ville komme med nye produkter, nu hvor Android Wear 2.0 er færdigt, så på den måde er det ikke nogen overraskelse. Men vi kender jo aldrig detaljerne eller designet af de nye produkter.

LG Watch Style med Android Wear 2.0

Så uden at holde jer hen, er her et lækket billede af LG Watch Style. Billedet viser fint, at Style kommer i to farver; sølv og guld, men der skulle også komme en tredje farvemulighed, som vi dog ikke kender.

Prisen skulle være 249 dollars, altså omkring 1800 kroner (uden skat, told, moms m.v.), men hvad den reelle pris Danmark bliver vides ikke. Der kommer også en LTE version, med et formodet prisskilt på 350 dollars.

– LG vil øge batteritiden i smartwatches

Specifikationerne kender vi ikke, men ligesom med prisen på LTE versionen er et velkvalificeret gæt 1.2 tommer P-OLED skærm. Stadig med 360 x 360 pixel opløsning, som tidligere versioner. 4 GB hukommelse, 512 MB RAM, IP 67 rating og et 240 mAh batteri.

Der har også været rygter om en sportsversion, LG Watch Sport, med mere RAM (736 MB), et større batteri på 430 mA, til at holde længere på lange løbeture og en større 1.38 tommer skærm med 480 x 480 opløsning. Den får formentlig lidt bedre IP 68 rating, GPS, NFC og LTE. Prisen er desværre ukendt. Der har været lækket billeder af LG Watch Sport, men fra lidt usikre kilder, så det har vi valgt ikke at bringe.

– Smartwatch-salget styrtdykker

Mere til historien

Smartwatch-markedet havde et par rigtig gode år, men i 2016 gik det ikke helt som håbet for mange at producenterne. Dog klarer sportsversioner sig ofte bedre.

– LG Watch Urbane er trukket af markedet

iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Ny kalender-mulighed fra den næste store iPhone-opdatering

Når iOS 18 lander, bliver det med en længe ventet mulighed i kalenderen.

(mere…)
OnePlus Pad Go og OnePlus Watch 2 er i handlen

Den nye tablet OnePlus Pad Go og nye variant af OnePlus Watch 2 er klar i handlen. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Voldsomt stort og fedt – se min test af Apple Watch Ultra 2

TEST: Apple Watch Ultra 2 er virkelig fedt. Se her om du har brug for den nyeste model.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram