LG vil øge batteritiden i smartwatches

0

Batterierne skal designes så de passer bedre i smartwatches. LG mener kapaciteten kan øges med 25 procent.

LG har produceret et sekskantet batteri (Foto: LG)
LG har produceret et sekskantet batteri (Foto: LG)

Smartwatches har ikke de bedste batteritider i techindustrien, hvilket er problematisk eftersom den produktgruppe de erstatter, nemlig normale armbåndsure, holder sig kørende i månedsvis.

Problemet er bare, at der ikke er den tilgængelige plads i de små ure til et stort batteri, men det er noget LG Chem, som er LG’s batterisektion, vil gøre op med, ved hjælp af deres nye innovation. Det skriver Korea Times.

Bedre udnyttelse af plads giver bedre batteritid

I stedet for det ordinære rektangulære design af batterier, har LG’s nye model et heksagonalt design i stedet – altså sekskantet.

LG siger, at det nye design af batteriet vil give uret 25 procent mere batterikapacitet, i sammenligning til de firkantede batterier som findes i de smartwatches vi har på markedet nu. Det vil ifølge LG kunne give op mod fire timers ekstra batteritid.

Grunden til batteriet  vil kunne give længere batteritid er dets udnyttelse af pladsen i et rundt smartwatch. Ser man f.eks. Motorola 360 giver urets runde design ikke fuld udnyttelse af den plads der er til batteriet. Det vil et sekskantet batteri højst sandsynligt kunne gøre noget ved, da det får udnyttet den tilgængelige plads i højere grad.

Innovation der giver mening

– “Det bedste er at lede markederne til at nå ud til områder, som ikke har eksisteret før,” siger Kwon Young-soo, formand for selskabets batterisektion.

Med det menes, at LG vil få stor udnyttelse af deres innovation, da det er et marked som der vil blive større behov for fremover, eftersom smartwatches i højere grad kommer ud i forskellige former og varianter, og der derfor skal følges med i batteriindustrien.

Han mener også at LG vil blive den globale topleverandør af små batterier i 2018.

Trådløs opladning skal gå meget hurtigere

Mere til historien

Udover det sekskantede batteri, er det også i LG’s planer at lancere andre batterier i usædvanlige former, bl.a. et L-formet batteri og et rektangulært med hul i midten.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer