Huawei P10 kommer med kurvet skærm

0

RYGTE: P10 lander i løbet af foråret. Ifølge rygterne er skærmen på Huawei P10 kurvet.

Hvis Huawei vil holde kadencen i forhold P-serien kan vi her i foråret forvente en efterfølger til P9. Ifølge rygterne taler vi, ikke overraskende, om Huawei P10. Og der er måske et nyt design med en ny skærmtype i vente.

Ifølge CTech, et Weibo-baseret medie, har chefen for Huaweis mobildivision, Richard Yu, været i gang med at sprede informationer om de kommende mobiler.

Richard Yu har angiveligt sagt, at Huawei P10 og P10 Plus vil komme i varianter både med og uden kurvet skærm. De skulle se dagens lys i marts eller april, lyder det fra Pocketnow.

TEST: Huawei P9 er fremragende de fleste steder

Som vanligt er det ikke sikkert, at alle udgaver vil nå det danske marked. Huawei er kendt for at segmentere produkter ud på forskellige markeder. Eksempelvis var det oprindeligt meningen, at Huawei Mate 9 Pro kun skulle komme på det asiatiske marked, men denne fik vi, efter pres fra den nordiske organisation, til vores område alligevel.

Senere på sæsonen bliver vi klogere på om rygtet her taler sandt.

På IFA-messen i Berlin tilbage i september annoncerede Huawei en blå og rød variant af P9. Dem kan du se i indslaget herunder.

Se Huawei P9 i rød og blå

Mere til historien

I slutningen af 2016 forlød det fra Huawei, at firmaet i det gamle år har solgt mere end 140 millioner smartphones.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer