Billeder lækket af HTC Ocean note-phablet

HTC U Ultra, kodenavn Ocean, er ude på billeder før torsdagens præsentation. Se dem her.

UPDATE: HTC har præsenteret HTC U Ultra

Forud for torsdagens pressekonference hos HTC er billeder af topmodellen HTC Ocean lækket, skriver Android Authority. Telefonen ventes at få det kommercielle navn HTC U Ultra.

Der er ikke bekræftede oplysninger om specifikationerne, men der tales stadig om en fuld glas bagside, fingeraftrykslæser på fronten samt et ekstra display over hovedskærmen – en feature vi også få på LGs V serie i 2016.

Ud fra billederne har HTC U Ultra heller ikke 3,5 mm jackstik til hovedtelefoner men udelukkende USB Type-C tilslutning, hvilket følger fint i tråd med HTC 10 Evo, der blev præsenteret tilbage i december. Denne model har heller ikke jackstik. Det ventes også at årets topmodel fra Samsung, kendt som Galaxy S8, også satser på USB Type-C til headsettet.

HTC Ocean skulle have 6-tommer QHD-skærm, Snapdragon 835 chipset fra Qualcomm samt 4 GB RAM.

Pressekonferencen holdes torsdag formiddag (12. januar 2017). MereMobil.dk dækker nyhederne derfra.

Mere til historie

Du kan følges pressekonferencen direkte på nettet torsdag formiddag. Læs mere om HTCs presse-webcast her.

 

Tags: ,

Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.