HTC 10 Evo – en ny model er præsenteret

En ny model fra HTC kommer i starten af 2017. Læs her om HTC 10 Evo - 5,5 tommer QHD og Snapdragon 810-processor.

HTC 10 Evo (Foto: HTC)

HTC 10 Evo (Foto: HTC)

HTC har netop præsenteret HTC 10 EVO, en ny model, der kommer på markedet i starten af 2017.

Telefonen har 5,5 tommer QHD-skærm, hvilket vil sige en opløsning på 2560 x 1440 pixels. Skærmtypen er Super LCD 3, der på overfladen har Gorilla Glass 5.

HTC har arbejdet videre med det designudtryk der findes på HTC 10. Det vil sige metal omkring hele telefonen, der i øvrigt drives af en Qualcomm Snapdragon 810 processor med 3 GB RAM.

Fokus på lyd

Der fokuseres på lydoplevelsen i HTC 10 Evo. Med i salgspakken findes et sæt høretelefoner kaldet HTC BoomSound Adaptive Audio, der tilsluttes via USB Type-C, der også anvendes til opladning.

HTC fremhæver, at høretelefonerne tilpasser sig til ørets struktur og omgivelserne man befinder sig i. Så i støjende miljøer er justeringen anderledes, end hvis man sidder hjemme i sofaen.

BoomSound er kendetegnet ved dyb bas. Her skal man bemærke, at der som på iPhone 7'erne ikke er 3,5 mm stik til headset.

- TEST: HTC 10 er slet ikke ringe

Tåler en smule vand

HTC 10 Evo (Foto: HTC)

HTC 10 Evo (Foto: HTC)

HTC 10 Evo er designet til at være modstandsdygtig overfor vand, da den er IP57-certificeret. I praksis er den beskyttet mod støv, men ikke støvtæt. Den kan klare korvarig neddykning i vand. Dette svarer til fra 15 til 100 centimeters neddykning i op til 30 minutter, ifølge certificeringen.

HTC er selv mere forbeholdne og udtrykker certificeringen således: ”Modstandsdygtig mod vand, vandsprøjt og støv. Normal slitage vil over tid kunne reducere modstandsdygtigheden  Sænk ikke telefonen ned i vand med vilje. Se brugermanualen, hvis du søger instruktioner om tørring og bibeholdelse af vandmodstandsdygtigheden over tid. Fugtskader vil ikke nødvendigvis blive dækket af garantien”.

Da Huawei præsenterede Mate 9 Pro var fingeraftrykslæseren en vigtig funktion. Denne kan oplåse telefonen på 0,4 sekunder. Ifølge HTC vil 10 Evo kunne klare dette på blot 0,2 sekunder.

Kameraet har en opløsning på 16 megapixels. Der er autofokus og dobbelt LED-fotolys samt optisk billedstabilisering. Tages der fotos i Pro-tilstand kan disse gemmes i RAW-format.

- Huawei Mate 9 Pro - en vild topmodel

Det koster HTC 10 Evo

Du vil kunne købe HTC 10 Evo i løbet af første kvartal 2017 til en vejledende pris på 4.990 kroner uden abonnement. Siden den første pressemeddelelse om HTC 10 Evo har HTC sat den vejledende pris ned på 10 Evo.

Prisen er for en udgave med 32 GB intern hukommelse, der vil kunne udvides via MicroSD-kort. Telefonen er født med Android 7 hvor brugerfladen HTC Sense er lgt ovenpå.

Ved præsentationen var der ingen meldinger om hvilke operatører eller salgskanaler, der vil forhandle telefonen, når den kommer på markedet.

HTC 10 Evo – hovedspecifikationer

- Skærm: 5,5 tommer QHD (Super LCD 3)
- CPU: Qualcomm Snapdragon 810 (2,2 GHz octa-core)
- RAM: 3 GB
- Kamera: 16 megapixels
- Frontkamera: 8 megapixels
- Hukommelse: 32 GB – udvidelse via MicroSD-kort op til 2 TB
- Batteri: 3.200 mAh
- Mål: 153,59 x 77,3 x 3,7 – 8.09 mm
- IP57
- USB Type-C, Bluetooth, NFC, Wi-Fi
- Vægt: 174 gram
- System: Android 7 med HTC Sense brugerflade

Billeder af HTC 10 Evo

Mere til historien

HTC 10 Evo har Quick Charge 2.0 og kommer med en batteri på 3.200 mAh. Bemærk. Der er IKKE 3,5 mm stik til headset.

HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

(mere…)
Dengang da HTC Hero var vindermobilen

RETRO: Husker du de gamle dage? Dengang hvor HTC Hero var på alles læber og blev Årets Mobil? Rejs med tilbage til 2009 hvor HTC var et hit.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram