Sådan slår du ”Find Min iPhone” til og fra

0

TIP: Hvordan slår jeg ”Find Min iPhone” til og fra? Sådan gør du på iPhone, iPad og Mac.

Screenshots fra Find Min iPhone (Foto: MereMobil.dk)
Screenshots fra Find Min iPhone (Foto: MereMobil.dk)

”Find Min iPhone”, ”Find Min iPad” og ”Find Min Mac” er nyttige i nogle situationer. De gør det muligt, at spore den pågældende enhed, hvis den er stjålet eller du blot har glemt hvor du har lagt den.

Funktionen gør det også muligt, at fjernlåse og fjernslette enheder, samt se hvor meget strøm der er tilbage på disse.

Har du glemt hvor du har lagt telefonen så kan du afspille en lyd, så du kan høre hvor den befinder sig. Lyden afspilles også selvom telefonen er sat på lydløs.

Du kan også vælge markeringen ”bortkommen”, der gør det muligt at skrive en besked, som den der finder din enhed kan se. Det kan eksempelvis være et telefonnummer, hvor du kan kontaktes.

I nogle situationer kan Find Min iPhone, iPad eller Mac også bruges til at opspore hvor de personer, som har stjålet enheden opholder sig, da systemet er yderst præcist. Der er eksempler på, at Politiet har haft held til opsporing af kriminelle via funktionen.

Herunder kan du læse, hvordan du slår Find Min iPhone til og fra.

Se også web-TV indslaget længere nede i artiklen.

Screenshots fra Find Min iPhone (Foto: MereMobil.dk)
Screenshots fra Find Min iPhone (Foto: MereMobil.dk)

Sådan slår du Find Min iPhone, iPad eller Mac til eller fra

iPhone

 1. Åben Indstillinger
 2. Vælg iCloud
 3. Aktiver eller deaktiver Find min iPhone
 4. Aktiver også Send sidste lokalitet

iPad

 1. Åben Indstillinger
 2. Vælg iCloud
 3. Aktiver eller deaktiver Find min iPad
 4. Aktiver også Send sidste lokalitet

Mac

 1. Åben Systemindstillinger
 2. Vælg iCloud
 3. Marker Find Min Mac

GUIDE: Sådan aktiveres Find Min iPhone

Mere til historien

Med app’en Find Min iPhone kan du finde alle dine enheder fra iPhone’en. Er det telefonen der er blevet væk, så skal du bruge iCloud.com til at finde frem til hvor iPhonen befinder sig. På iCloud logger du ind med samme kode som i App Store.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer