Google: Danskerne søgte på iPhone 7

3

Google har udgivet deres lister over de ting, som danskerne har søgt mest på i 2016 på Googles søgemaskine. iPhone 7 var eneste smartphone på Top 10.

Apple iPhone 7 (Foto: Apple)
Apple iPhone 7 i Jetsort (Foto: Apple)

Vi har tidligere haft skrevet, at Pokémon Go uden sammenligning er det mobilspil der har hittet mest i år. Det viser sig også, at Pokémon Go faktisk er det, som danskerne søgte mest på i 2016 på Google.

iPhone 6S på top 10 over det mest googlede i 2015

Andre ting på listen hentyder til blandt andet det amerikanske præsident-valg og nogle af de store kunstnere, som har forladt os i året der er gået.

iPhone 7 kommer dog tæt på. Apples populære smartphone indtager 3. pladsen, mens Pokémon Go altså har indtaget førstepladsen.

Du kan se flere af årets lister på TV 2.dk. Google har endnu ikke opdateret deres Trend 2016-liste på hjemmesiden.

Det søgte danskerne på i 2016

  1. Pokémon Go
  2. EM
  3. iPhone 7
  4. http://slither.io/
  5. SKAM
  6. David Bowie
  7. Donald Trump
  8. OL
  9. Tour de France
  10. Prince

Sidste år var SEO-firmaet Waimea undersøgt sagen og søgningerne nærmere. Og de mener, at det måske mere er de hurtigst voksende søgeord, fremfor et udtryk for de samlede søgninger, at Google altså har offentliggjort. Men det kan du læse mere om i deres artikel om Google Trends 2015-opgørelsen. Om det samme gør sig gældende i år er uvist.

Mere til historien

Apples iPhones har været på top 10 listen før. I 2013 indtog iPhone 5S sjettepladsen på listen over de hurtigst voksende søgeord. Mens det i 2011 var iPhone 5, der var på listen, selvom telefonen først kom på markedet i efteråret 2012.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer