Du ønskes et godt og lykkebringende nytår

3

2016 lakker mod enden. Det betyder kalenderen vendes rundt og et nyt år begynder. MereMobil.dk alle vores læsere et rigtig godt nytår. Vi glæder os til 2017.

Godt nytår (Foto: Pixabay.com)
Godt nytår (Foto: Pixabay.com)

Vi er nu nået den sidste dag i 2016. Dagen ender for mange med festivitas af en art i aften. Derfor vil vi på MereMobil.dk lige nå at benytte lejligheden til, at ønske Jer alle en rigtig god og dejlig nytårsaften. Samt i særdeleshed takke for året der er gået.

Vi takker for Jeres opbakning og interesse i det nu snart forgangne år, og håber, at I også i 2017 vil følge med.

Nu hvor der i aften, særligt til midnat, vil blive affyret en masse fyrværkeri, så vil vi blot minde om, at det er rigtigt svært at fange på kameraet med mobiltelefonen. Derfor opfordrer vi til at du nyder det i virkeligheden, holder øjnene på dine omgivelser og dermed passer på vildfarende raketter og lignende.

Godt nytår (Foto: Pixabay.com)
Godt nytår (Foto: Pixabay.com)

Rygterne svirrer allerede godt vedrørende noget af det, som vi kan forvente lanceres i 2017. Så mon ikke næste år bliver mindst ligeså spændende som i år?

 – Årets mest populære YouTube-videoer – har du set disse?

MereMobil.dk er i hvert fald klar med dækningen af CES-messen allerede i starten af januar, samt Mobile World Congress 2017 i februar. Og ja – vi vil gøre vores til at dække de forskellige lanceringer igen i år. Mellem CES-messen og Mobile World Congress er der desuden event hos HTC. Er du spændt på, hvad 2017 byder på af spændende ting? Det er vi.

Men nu skal lyde ønsket om et godt nytår, samt et lykkebringende nyt år herfra.

Mange hilsner fra redaktionen på MereMobil.dk

Mere til historien

MereMobil.dk fejrede 3 års fødselsdag 1. december 2016, hvilket du kan læse mere om her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer