Apple: Derfor går batteriet ud på iPhone 6S

3

Apple har forklaret, hvad det er der sker med de iPhone 6S enheder, som har et defekt batteri. Og altså hvorfor de går i sort og lukker ned.

iPhone 7 (Foto: Apple)
iPhone 7 (Foto: Apple)

Apple meldte i november måned ud, at de havde et problem med nogle batterier i en ”sending” iPhone 6S’ere. De berørte modeller var produceret i september og oktober 2015, og havde altså et defekt batteri, der kan resultere i pludselig nedlukning af telefonen, selvom der fortsat er strøm på batteriet.

Apple udskifter defekte batterier gratis

Typisk slukker de berørte iPhone 6S-modeller ned når der er omkring 30 procent batteri tilbage. Og kan først startes op igen, når de tilsluttes en oplader.

Apple har derfor lanceret et serviceprogram, hvor de udskifter batteriet uden beregning for de berørte kunder.

 – TJEK OM DIN iPHONE 6S ER BERØRT

Men Apple meldte på det tidspunkt ikke ud, hvad fejlen skyldtes.

Apple: Derfor lukker telefonerne ned

Apple har dog nu været ude med en forklaring på deres hjemmeside, hvor de forklarer hvad der er galt.

– ”En batterikomponent, der har været udsat for kontrolleret, omgivende luft i længere tid, end det burde, før det blev sammensat til batteripakker,” er ifølge Apple, altså grunden til de uventede nedlukninger af de berørte iPhone 6S enheder.

Fejlen er sket under fremstillingen af batterierne og har gjort, at kapaciteten er blevet forringet hurtigere end normalt.

Apple oplyser også, at det på intet tidspunkt har udgjort en sikkerhedsrisiko, som tilfældet var med Samsung Galaxy Note 7-katastrofen.

Mere til historien

Du kan læse vores anmeldelse af iPhone 7 og iPhone 7 Plus her. Og de seneste rygter omkring næste års iPhone model, hvor Apple har 10 års jubilæum.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer