YouSee endelig klar med tekst-TV på TV-boks

0

YouSee lancerede tidligere i år en ny TV-boks, hvor de lovede tekst-TV var på vej. Nu er tekst-TV klar  – 7 måneder senere.

YouSee TV-boks, forår 2016 (Foto: YouSee)
YouSee TV-boks, forår 2016 (Foto: YouSee)

Det er mere end et halvt år siden, at YouSee lancerede deres nye TV-boks. Men det har altså taget syv måneder før boksen endelig kan vise noget, som rigtigt mange kunder har efterspurgt – nemlig tekst-TV.

 – Nyt navn: TDC er blevet til YouSee

Det er en opdatering af boksen, som nu giver muligheden for tekst-TV.

Ikke alle i TV-branchen synes tekst-TV er lige vigtigt. Eksempelvis har Viasat lukket funktionen ned på en lang række af deres kanaler.

Opdateringen har også andre nyheder med sig. Den gør det også muligt, at lægge forældrekontrol ind på boksen. Ligesom den også vil komme med forslag til programmer, som systemet mener kan være interessant for kunderne at se eller optage. Dette gør den ud fra brugernes TV-forbrug. Det skriver Berlingske Business.

 – Ingen TV 2 i sommerhuset for YouSee kunder

TV-boksen er nu blevet en nødvendighed, hvis man er ny abonnent hos YouSee og vil adgang til de smarte funktioner. Ved udgangen af september var det kun 28,5 procent af YouSees TV-kunder, der havde en boks, hvad enten det er den nye eller en ældre model. Dette er kun én procent mere end i starten af året.

YouSee: Ny digital TV-boks virker nu

Boksen indeholder en harddiskoptager, som gør det muligt at optage de udsendelser, der vælges i programguiden. Den gør det også muligt, at starte udsendelser forfra og adgang til YouSee’s filmtjeneste samt mange andre funktioner.

Mere til historien

Der er efterhånden flere og flere danskere, som opsiger deres TV-abonnementer. I stedet vælger de forskellige streamingtjenester, der kan opfylde deres behov.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer