Windows 10 Mobile spøger stadig

3

HP’s Windows 10 smartphone-projekt til forbrugere er stadig under udvikling.

HP Elite x3 (Foto: HP)
HP Elite x3 (Foto: HP)

Windows 10 har til tablet og PC opnået fine salgs- og installeringsprocenter. Men Microsoft har aldrig rigtigt fået foden indenfor i den lukrative smartphone verden.

– Microsoft: Windows 10 installeret 300 millioner gange

Af flere omgange har der været lovende takter med et flydende og innovativt styresystem, men apps har manglet. Og apps har hele tiden været Windows Phones største akilleshæl. Nu kalder Microsoft smartphone styresystemet for Windows 10 Mobile, men problemerne er de samme.

Nu forsøger Microsoft så igen, men med hjælp fra Hewlett Packard. HP lancerede i august HP Elite X3, som en business-smartphone. Elite havde top-specifikationer og en pris der matchede, men HP skal efter sigende arbejde på en lightversion til os forbrugere.

Det tyske site Dr Windows har fra meget pålidelige kilder haft konkrete beviser på, at Microsoft og HP ikke stopper samarbejdet med Elite X3.

Dr Windows har ikke så mange informationer, udover at en ny telefon er på vej. Det skulle efter sigende være en mellemklassemobil med Snapdragon 600 serie chipsæt. Og de to ting passer fint sammen, hvor 600-serien typisk er i den øvre mellemklasse.

Ekstra udstyr

HP Elite X3 (Foto: HP)
HP Elite X3 (Foto: HP)

En del af det specielle ved Elite X3 var en række af tilbehør, blandt andet en dock, som gør at telefonen kan fungere som PC. Dette tilbehør skulle den kommende mobil også kunne understøtte. Det minder om hvad vi har set på Lumia 950 og 950 XL.

Med Microsofts Continuum teknologi kan man således med et HDMI kabel få sin PC-monitor til at ligne en normal Windows PC.

Er du skarp i tysk og vil se informationerne på første hånd, så kig her.

Mere til historien

Hvis HP og Microsoft mener dette seriøst, kan de nå at fremvise den potentielt kommende smartphone ved en af vinterens mange IT messer, hvor Mobile World Congress i slutningen af februar nok er den mest oplagte.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer