Windows 10 Mobile spøger stadig

HP's Windows 10 smartphone-projekt til forbrugere er stadig under udvikling.

HP Elite x3 (Foto: HP)

HP Elite x3 (Foto: HP)

Windows 10 har til tablet og PC opnået fine salgs- og installeringsprocenter. Men Microsoft har aldrig rigtigt fået foden indenfor i den lukrative smartphone verden.

Microsoft: Windows 10 installeret 300 millioner gange

Af flere omgange har der været lovende takter med et flydende og innovativt styresystem, men apps har manglet. Og apps har hele tiden været Windows Phones største akilleshæl. Nu kalder Microsoft smartphone styresystemet for Windows 10 Mobile, men problemerne er de samme.

Nu forsøger Microsoft så igen, men med hjælp fra Hewlett Packard. HP lancerede i august HP Elite X3, som en business-smartphone. Elite havde top-specifikationer og en pris der matchede, men HP skal efter sigende arbejde på en lightversion til os forbrugere.

Det tyske site Dr Windows har fra meget pålidelige kilder haft konkrete beviser på, at Microsoft og HP ikke stopper samarbejdet med Elite X3.

Dr Windows har ikke så mange informationer, udover at en ny telefon er på vej. Det skulle efter sigende være en mellemklassemobil med Snapdragon 600 serie chipsæt. Og de to ting passer fint sammen, hvor 600-serien typisk er i den øvre mellemklasse.

Ekstra udstyr

HP Elite X3 (Foto: HP)

HP Elite X3 (Foto: HP)

En del af det specielle ved Elite X3 var en række af tilbehør, blandt andet en dock, som gør at telefonen kan fungere som PC. Dette tilbehør skulle den kommende mobil også kunne understøtte. Det minder om hvad vi har set på Lumia 950 og 950 XL.

Med Microsofts Continuum teknologi kan man således med et HDMI kabel få sin PC-monitor til at ligne en normal Windows PC.

Er du skarp i tysk og vil se informationerne på første hånd, så kig her.

Mere til historien

Hvis HP og Microsoft mener dette seriøst, kan de nå at fremvise den potentielt kommende smartphone ved en af vinterens mange IT messer, hvor Mobile World Congress i slutningen af februar nok er den mest oplagte.

Nu kan du spille Fortnite på iPhone og iPad igen

Microsoft giver Fortnite-fans muligheden for at spille Fortnite på deres Apple-enheder.

 

(mere…)
Reklamer i Windows Stifinder var en fejl 

Pludselig var der reklamer i Windows 11. Det var ikke hensigten, lyder det fra Microsoft.

(mere…)
Outlook på Android lukker ned på gamle versioner

Hver tiende Android-enhed vil ikke kunne opdatere Outlook-appen til nye versioner efter maj måned. Microsoft lukker ned for gamle Android-udgaver.

(mere…)
Nu ejes Call of Duty af Microsoft - har købt Activision Blizzard

450 milliarder danske kroner. Så meget har Microsoft betalt for Activision Blizzard.

(mere…)
Windows 11 er nu officiel

Microsoft har igennem længere tid arbejdet på Windows 11 og nu er den nye Windows-opdatering endelig klar til download.

(mere…)
Windows 11 lanceres den 5. oktober

Så er det officielt. Microsoft har afsløret, at Windows 11 er klar den 5. oktober – og det er gratis.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram