Spotify klar med julegave til dig

4

Ligesom sidste år, så lokker Spotify nu brugere med 3 måneders gratis adgang til Spotify Premium for 9 kroner.

Juletilbud fra Spotify 2016
Juletilbud fra Spotify 2016

Spotify forsøgte sidste år at kapre betalende medlemmer til musiktjenesten. Og det virker til det var en succes. Spotify gentager det i hvert fald i år. Derfor kan du lige nu få 3 måneders adgang til Spotify Premium for kun 9 kroner.

Hører du til blandt de mange, som bruger gratisversionen af Spotify. Ja, så er det måske nu du skal prøve Premium.

 – Sådan bliver du superbruger på Spotify

Du kan med Premium downloade sange til offline-brug, afspille enhver sang fra play- og toplister, samt springe alle de sange over, som du vil. Derudover slipper du også for reklamerne.

Men inden du jubler for højt over dette tilbud, så gælder det altså ikke, hvis du tidligere har haft Spotify Premium og kampagner som eksempelvis Chromecast kan give.

 – Spotify runder 40 millioner betalende brugere

Har du aldrig brugt Spotify Premium før er det dog en alletiders chance. Og du kan gøre brug af tilbuddet frem til 1. januar 2017.

Ønsker du ikke at fortsætte abonnement efter de 3 måneder for 9 kroner, så skal du huske at opsige det. Ellers fortsætter det nemlig til normal pris efter de 3 måneder, hvilket er 99 kroner om måneden.

Eksisterende kunder har fået et tilbud, der lyder på 3 måneders abonnement til 99 kroner.

Sidste år havde Spotify også et tilbud til eksisterende medlemmer.

Mere til historien

I sommer hed det sig, at Spotify havde 100 millioner brugere, hvoraf 30 millioner af disse var betalende. Senere på efteråret var det så 40 millioner betalende, men det gør altså, der stadigvæk er mange millioner brugere, som Spotify gerne vil have bliver Premium kunder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer