Qualcomm offentliggør Snapdragon 835 – ny vild processor

1

Qualcomm har offentliggjort en ny vild processor, Snapdragon 835, som ventes klar i forårets topmodeller.

Snapdragon 835 er præsenteret og fremvist af Keith Kressin (Qualcomm) og Ben Suh (Samsung) (Foto: Qualcomm)
Snapdragon 835 er præsenteret og fremvist af Keith Kressin (Qualcomm) og Ben Suh (Samsung) (Foto: Qualcomm)

Forårets topmodeller kommer vanen tro altid med den nyeste processortype. Og benytter smartphone-producenten Qualcomms Snapdragon processor, så har de netop offentliggjort den nye Snapdragon 835 processor. Som altså ventes den, at være at finde i næste års topmodeller. Det oplyser Qualcomm i en pressemeddelelse.

 – Samsung vil investere kraftigt i chip-produktion

Qualcomm har ikke været så præcis i informationerne omkring, hvor meget hurtigere den nye 835-processor bliver. Men de oplyser, at man kan forvente op mod 27 procent højere ydelse eller 40 procents længere driftstid end man er vant til med den nuværende Snapdragon 821-processor.

Snapdragon 835 gør brug af Globalfoundries/Samsungs nye 10 nanometer proces, som gør det muligt at presse op mod dobbelt så mange transistorer ind i et mobilt chipset. Denne proces gør også, at processoren fysisk fylder mindre inde i smartphonen og altså giver mere plads til andre komponenter.

Qualcomm Snapdragon 835 understøtter også Qualcomms Quick-charge 4.0.

Derudover kommer Snapdragon 835 også med X16 LTE-modem, der vil kunne give downloadhastigheder på din smartphone på op mod 1 Gbit/sekund. Det kræver dog, at dit teleselskabs netværk understøtter dette.

 – Qualcomm bryder barrieren – trådløs opladning igennem metal

Det ventes, at Snapdragon 835 vil være at finde i forårets topmodeller fra HTC, LG og Samsung.

Mere til historien

Foruden Qualcomm findes der også en række andre processor-producenter ligesom eksempelvis Samsung og Huawei producerer deres egne, som hedder henholdsvis Exynos og Kirin.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer