Huawei P10 eller P10 Plus spottet igen

0

Rygterne om Huawei P10 startede for alvor sidste uge. Nu er der lækket nye billeder.

Er dette Huawei P10 eller Huawei P10 Plus, som er lækket? (Kilde: Weibo.com)
Er dette Huawei P10 eller Huawei P10 Plus, som er lækket? (Kilde: Weibo.com)

I sidste uge skrev vi, at et billede af det der ventes at være en prototype af Huawei P10 var lækket. Billedet viste en enhed, der mindede om Huawei P9, men dog umiddelbart med fingeraftrykslæseren på fronten. Det skriver GSMArena.com.

 – Huawei P10 prototype og specifikationer spottet

Nu er endnu et billede så blevet posted på Weibo, som altså skulle forestille den kommende Huawei P10 – eller måske P10 Plus.

Her er fingeraftrykslæseren atter bagpå, men med en anden form end andre i P9-serien. Denne enhed minder en del om P9 og har endda Leica-brandingen placeret samme sted.

Dette læk har ikke nogle oplysninger omkring specifikationerne. Dog har en benchmark tidligere nævnt, at der kunne være tale om en P10 eller P10 Plus.

Den ventes, at komme med en 5,5 tommer QHD skærm, HiSilicon Kirin 960 chipset, 6 GB RAM, 256 GB intern hukommelse, 8 megapixels frontkamera og 12 megapixels kamera. Derudover skulle den også komme med Android Nougat og den seneste version af Huawei EMUI ovenpå.

 – Huawei: Vi vil overgå Apple

Huawei har ikke kommenteret på disse rygter. Det er derfor også uvist, hvornår enhederne eventuelt vil blive lanceret.

Mere til historien

Tirsdag den 22. november 2016 afholder Huawei en lancering for det danske marked. Det er endnu uvist, hvad de har i ærmet. MereMobil.dk dækker eventen og holder dig opdateret.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer