Nu får Sony nougat herligheder

0

Sony opdaterer løbende deres smartphones til den nyeste Android og nu får Sony Xperia X Performance Nougat.

Sony Xperia X Performance (Foto: Sony Mobile)
Sony Xperia X Performance (Foto: Sony Mobile)

Sony proklamerede i sommer, at en del af deres smartphone line-up ville få nyeste skud på Android stammen. En af topmodellerne, Sony Xperia X Performance, skulle få Android 7.0 her i oktober, men Sony har ikke kunne blive færdig til tiden, så først nu kommer 7.0, Nougat, til X Performance.

Sony har ellers været meget åbne omkring deres test-system og sågar inviteret Sony-brugere til at teste og smugkigge på 7.0 nyhederne. Du kan også prøve her. Men da det er beta software, så der vil formentlig være fejl hist og her.

Det er dog kun de såkaldte ulåste modeller der får allerede nu. I Danmark har vi i noget tid primært fået de ulåste modeller, mens at man i USA holder på kunderne ved at låse telefonerne.

– Se Sonys opdateringsplaner for Android 7.0 Nougat

Efter planen skulle Xperia XZ også have fået Android 7.0 Nougat i oktober. Men også denne er forsinket. Dog kan XZ ejere kan godt begynde at glæde sig, da den er næste i rækken. XZ burde derfor få 7.0 Nougat inden for ganske kort tid. Xperia X og X Compact skulle have fået softwareopdateringen her i November, men Sony har ingen meldinger om hvornår den er klar på nuværende tidspunkt.

– Android 7.0 Nougat konceptversion klar til Sony Xperia X

Android 7.0 Nougat - statuen foran GooglePlex
Android 7.0 Nougat – statuen foran GooglePlex

Vi kan håbe at når nu december står for døren, og det er miraklernes tid, at Sony får hul igennem. Samtidig er december og tiden hvor mange nyder nougat, så det ville da være passende at vores smartphones også nyder godt af sukkerstadset. Husk at det ifølge Google skal være den franske nougat, med mandler og æggehvide, og ikke versionen med hasselnødder og mælkechokolade.

Har du fået Nougat på din Android smartphone?

Mere til historien

En af nyhederne i Android 7.0 Nougat er “Multi Window”, hvor man kan have to app kørende samtidig. Dermed kan du besvare SMSer mens du ser film, uden at skulle pause filmen, for at skrive.

Læs også:

Her er nyhederne i Android 7.0 Nougat

Android 7.1 Nougat – her er nyhederne

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer