Nu får Sony nougat herligheder

Sony opdaterer løbende deres smartphones til den nyeste Android og nu får Sony Xperia X Performance Nougat.

Sony Xperia X Performance (Foto: Sony Mobile)

Sony Xperia X Performance (Foto: Sony Mobile)

Sony proklamerede i sommer, at en del af deres smartphone line-up ville få nyeste skud på Android stammen. En af topmodellerne, Sony Xperia X Performance, skulle få Android 7.0 her i oktober, men Sony har ikke kunne blive færdig til tiden, så først nu kommer 7.0, Nougat, til X Performance.

Sony har ellers været meget åbne omkring deres test-system og sågar inviteret Sony-brugere til at teste og smugkigge på 7.0 nyhederne. Du kan også prøve her. Men da det er beta software, så der vil formentlig være fejl hist og her.

Det er dog kun de såkaldte ulåste modeller der får allerede nu. I Danmark har vi i noget tid primært fået de ulåste modeller, mens at man i USA holder på kunderne ved at låse telefonerne.

– Se Sonys opdateringsplaner for Android 7.0 Nougat

Efter planen skulle Xperia XZ også have fået Android 7.0 Nougat i oktober. Men også denne er forsinket. Dog kan XZ ejere kan godt begynde at glæde sig, da den er næste i rækken. XZ burde derfor få 7.0 Nougat inden for ganske kort tid. Xperia X og X Compact skulle have fået softwareopdateringen her i November, men Sony har ingen meldinger om hvornår den er klar på nuværende tidspunkt.

– Android 7.0 Nougat konceptversion klar til Sony Xperia X

Android 7.0 Nougat - statuen foran GooglePlex

Android 7.0 Nougat – statuen foran GooglePlex

Vi kan håbe at når nu december står for døren, og det er miraklernes tid, at Sony får hul igennem. Samtidig er december og tiden hvor mange nyder nougat, så det ville da være passende at vores smartphones også nyder godt af sukkerstadset. Husk at det ifølge Google skal være den franske nougat, med mandler og æggehvide, og ikke versionen med hasselnødder og mælkechokolade.

Har du fået Nougat på din Android smartphone?

Mere til historien

En af nyhederne i Android 7.0 Nougat er “Multi Window”, hvor man kan have to app kørende samtidig. Dermed kan du besvare SMSer mens du ser film, uden at skulle pause filmen, for at skrive.

Læs også:

Her er nyhederne i Android 7.0 Nougat

Android 7.1 Nougat – her er nyhederne

Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Hvornår kan du opdatere din iPhone til iOS 18?

OVERBLIK: Her er de kendte tidspunkter for frigivelsen af iPhone-opdateringen, iOS 18.

(mere…)
Disse iPhones kan opdateres til iOS 18

LISTE: I efteråret kommer iOS 18 med mange nye funktioner og forbedringer. Se hvilke iPhone-modeller, kan opdateres til iOS 18.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram