Nu får Sony nougat herligheder

Sony opdaterer løbende deres smartphones til den nyeste Android og nu får Sony Xperia X Performance Nougat.

Sony Xperia X Performance (Foto: Sony Mobile)

Sony Xperia X Performance (Foto: Sony Mobile)

Sony proklamerede i sommer, at en del af deres smartphone line-up ville få nyeste skud på Android stammen. En af topmodellerne, Sony Xperia X Performance, skulle få Android 7.0 her i oktober, men Sony har ikke kunne blive færdig til tiden, så først nu kommer 7.0, Nougat, til X Performance.

Sony har ellers været meget åbne omkring deres test-system og sågar inviteret Sony-brugere til at teste og smugkigge på 7.0 nyhederne. Du kan også prøve her. Men da det er beta software, så der vil formentlig være fejl hist og her.

Det er dog kun de såkaldte ulåste modeller der får allerede nu. I Danmark har vi i noget tid primært fået de ulåste modeller, mens at man i USA holder på kunderne ved at låse telefonerne.

Se Sonys opdateringsplaner for Android 7.0 Nougat

Efter planen skulle Xperia XZ også have fået Android 7.0 Nougat i oktober. Men også denne er forsinket. Dog kan XZ ejere kan godt begynde at glæde sig, da den er næste i rækken. XZ burde derfor få 7.0 Nougat inden for ganske kort tid. Xperia X og X Compact skulle have fået softwareopdateringen her i November, men Sony har ingen meldinger om hvornår den er klar på nuværende tidspunkt.

Android 7.0 Nougat konceptversion klar til Sony Xperia X

Android 7.0 Nougat - statuen foran GooglePlex

Android 7.0 Nougat - statuen foran GooglePlex

Vi kan håbe at når nu december står for døren, og det er miraklernes tid, at Sony får hul igennem. Samtidig er december og tiden hvor mange nyder nougat, så det ville da være passende at vores smartphones også nyder godt af sukkerstadset. Husk at det ifølge Google skal være den franske nougat, med mandler og æggehvide, og ikke versionen med hasselnødder og mælkechokolade.

Har du fået Nougat på din Android smartphone?

Mere til historien

En af nyhederne i Android 7.0 Nougat er "Multi Window", hvor man kan have to app kørende samtidig. Dermed kan du besvare SMSer mens du ser film, uden at skulle pause filmen, for at skrive.

Læs også:

- Her er nyhederne i Android 7.0 Nougat

- Android 7.1 Nougat - her er nyhederne

iOS 16.5 er klar til download

Apple har netop frigivet iOS 16.5 opdateringen, som kommer med en række nyheder. Du kan downloade opdateringen nu.

(mere…)
Betaversionen af Android 14 er klar - du kan prøve den nu

Der er nu godt nyt, hvis du elsker at prøve nyt og har en Android-telefon. Android 14 beta er nemlig nu klar til en række enheder.

(mere…)
Sony Xperia 10 V – mellemklassemobil til en skarp pris

Sony en ny i telefon mellemklassen. Vi ser her nærmere på Sony Xperia 10 V. Se pris og tilgængelighed.

(mere…)
iOS 16.5 kommer i næste uge

BEKRÆFTET: Apple oplyser, at de vil frigive iOS 16.5 opdateringen i næste uge.

(mere…)
Apple klar med hurtige sikkerhedsopdateringer

Apple har netop udsendt ”hurtige sikkerhedsopdateringer" til iPhone, iPad og Mac. Rapid Security Response er en realitet.

(mere…)
Apple giver watchOS nyt look med watchOS 10

Når Apple er klar med næste store softwareopdatering til Apple Watch, så forlyder det, at det bliver med et redesignet udtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram