Nu får Sony nougat herligheder

Sony opdaterer løbende deres smartphones til den nyeste Android og nu får Sony Xperia X Performance Nougat.

Sony Xperia X Performance (Foto: Sony Mobile)

Sony Xperia X Performance (Foto: Sony Mobile)

Sony proklamerede i sommer, at en del af deres smartphone line-up ville få nyeste skud på Android stammen. En af topmodellerne, Sony Xperia X Performance, skulle få Android 7.0 her i oktober, men Sony har ikke kunne blive færdig til tiden, så først nu kommer 7.0, Nougat, til X Performance.

Sony har ellers været meget åbne omkring deres test-system og sågar inviteret Sony-brugere til at teste og smugkigge på 7.0 nyhederne. Du kan også prøve her. Men da det er beta software, så der vil formentlig være fejl hist og her.

Det er dog kun de såkaldte ulåste modeller der får allerede nu. I Danmark har vi i noget tid primært fået de ulåste modeller, mens at man i USA holder på kunderne ved at låse telefonerne.

– Se Sonys opdateringsplaner for Android 7.0 Nougat

Efter planen skulle Xperia XZ også have fået Android 7.0 Nougat i oktober. Men også denne er forsinket. Dog kan XZ ejere kan godt begynde at glæde sig, da den er næste i rækken. XZ burde derfor få 7.0 Nougat inden for ganske kort tid. Xperia X og X Compact skulle have fået softwareopdateringen her i November, men Sony har ingen meldinger om hvornår den er klar på nuværende tidspunkt.

– Android 7.0 Nougat konceptversion klar til Sony Xperia X

Android 7.0 Nougat - statuen foran GooglePlex

Android 7.0 Nougat – statuen foran GooglePlex

Vi kan håbe at når nu december står for døren, og det er miraklernes tid, at Sony får hul igennem. Samtidig er december og tiden hvor mange nyder nougat, så det ville da være passende at vores smartphones også nyder godt af sukkerstadset. Husk at det ifølge Google skal være den franske nougat, med mandler og æggehvide, og ikke versionen med hasselnødder og mælkechokolade.

Har du fået Nougat på din Android smartphone?

Mere til historien

En af nyhederne i Android 7.0 Nougat er “Multi Window”, hvor man kan have to app kørende samtidig. Dermed kan du besvare SMSer mens du ser film, uden at skulle pause filmen, for at skrive.

Læs også:

Her er nyhederne i Android 7.0 Nougat

Android 7.1 Nougat – her er nyhederne

Sony bliver ved med at skyde forbi

VIDEO: Sony Xperia 1 VI er et fremskridt. Desværre rammer Sony ikke skiven, selvom Xperia 1 VI dog har flere fordele. Se min videotest her.

(mere…)
Nu kan du teste den næste store iPhone-opdatering

Apple har udgivet den første public beta af iOS 18. Du kan hente den og selv teste på din iPhone.

(mere…)
Disse Mac-computere kan opdateres til macOS Sequoia

LISTE: I efteråret 2024 frigives macOS Sequoia. Her kan du se, hvilke Mac-computere, der kan opdateres til macOS Sequoia.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram