Samsung Gear S3 kommer i midten af november

Samsungs seneste smartwatch, Gear S3, blev lanceret i sommer, og er nu så småt på vej ud mod butikkerne.

Samsung Gear S3 (Foto: Samsung)

Samsung Gear S3 (Foto: Samsung)

Samsung har haft fin succes med deres skud på smartwatches. Mange producenter benytter Android Wear, men Samsung har endnu ikke forelsket sig hovedkulds i Googles smartwatch-styresystem. Derfor lancerer Samsung smartwatches i deres Gear S serie med styresystemet Tizen, som også findes på deres TV.

Samsung Gear S3 blev vist frem til offentligheden den 31. august ved IFA-messen i Tyskland. Samsung kunne dermed præsentere trådløs betaling i et smartwatch, via Samsung Pay. På de danske breddegrader er det nok de resterende funktioner, der er interessante, da Samsung Pay kun er lanceret i Spanien.

- Samsung Gear S3 er præsenteret i to modeller – Classic og Frontier

Ifølge Korean Times er Samsung nu klar med Gear S3, og salgsstarten skulle være 18 november 2016. Det kommer til USA og de vigtigste lande i Europa denne dag, så må vi håbe Danmark er et vigtigt land, om end vi er en af de mindre set på befolkningstal.

Gear S3 har 3,3 tommer skærm og det er naturligvis Apple Watch 2 der er den største konkurrent. S3 kan prale med GPS og 4 dages batteritid. Batteritid er en af smartwatchenes største hæmsko, da man ofte skal lade urene op hver dag. Det er vi blevet vant til med vores smartphones, men man undersøgelser viser, at øget batteritid er vigtigt for forbrugerne.

- Samsung Gear S2 Classic - test

På Samsung Gear S3 kan der vælges mellem omkring 10.000 apps, så der burde være lidt for enhver smag, og dermed bør man ikke frygte Tizen styresystemet. Prisen skulle blive omkring US $360. I Danmark er prisen på Gear S3 udmeldt til 3.499 kroner.
Den officielle melding fra Samsung, i forhold til Danmark, er "tilgængelighed i løbet af efteråret".

Mere til historien

Tizen er blandet af tre forskellige styresystemsprojekter, blandt andet et fra Nokia, som de kaldte MeeGo, hvor kun Nokia N9 blev lanceret med dette system. Intel var også inde over MeeGo, men mistede interessen og så stod Nokia med en ubrugelig Linux distribution og måtte MeeGo sælge fra, da Windows Phone salget ikke gik som håbet.

Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold4 er opgraderet på kamera og holdbarhed

Kameraet er blevet betydeligt bedre, men også holdbarheden har fået et løft på den nye Galaxy Z Fold4.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip4 er nutidens klaptelefon

Den nye klaptelefon Galaxy Z Flip4 er i forhold til Galaxy Z Flip3 forbedret på væsentlige punkter. Få overblikket her.

(mere…)
Galaxy Watch5-serien har lang strømtid og forbedret holdbarhed

Samsung Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro skal ikke oplades hele tiden. Samsung har også fokuseret på holdbarheden.

(mere…)
Mød Galaxy Buds2 Pro - Samsung optimerer på superheadset

Samsung Galaxy Buds2 er blevet mindre og den aktive støjreduktion er forbedret.

(mere…)
Galaxy S23 Ultra får Snapdragon 8 Gen 2 processor

Galaxy S23-serien ventes, at blive annonceret i første kvartal næste år, men allerede nu forlyder det at processoren bliver næste generation af Snapdragon 8.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
41 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram