Samsung Gear S3 kommer i midten af november

Samsungs seneste smartwatch, Gear S3, blev lanceret i sommer, og er nu så småt på vej ud mod butikkerne.

Samsung Gear S3 (Foto: Samsung)

Samsung Gear S3 (Foto: Samsung)

Samsung har haft fin succes med deres skud på smartwatches. Mange producenter benytter Android Wear, men Samsung har endnu ikke forelsket sig hovedkulds i Googles smartwatch-styresystem. Derfor lancerer Samsung smartwatches i deres Gear S serie med styresystemet Tizen, som også findes på deres TV.

Samsung Gear S3 blev vist frem til offentligheden den 31. august ved IFA-messen i Tyskland. Samsung kunne dermed præsentere trådløs betaling i et smartwatch, via Samsung Pay. På de danske breddegrader er det nok de resterende funktioner, der er interessante, da Samsung Pay kun er lanceret i Spanien.

Samsung Gear S3 er præsenteret i to modeller – Classic og Frontier

Ifølge Korean Times er Samsung nu klar med Gear S3, og salgsstarten skulle være 18 november 2016. Det kommer til USA og de vigtigste lande i Europa denne dag, så må vi håbe Danmark er et vigtigt land, om end vi er en af de mindre set på befolkningstal.

Gear S3 har 3,3 tommer skærm og det er naturligvis Apple Watch 2 der er den største konkurrent. S3 kan prale med GPS og 4 dages batteritid. Batteritid er en af smartwatchenes største hæmsko, da man ofte skal lade urene op hver dag. Det er vi blevet vant til med vores smartphones, men man undersøgelser viser, at øget batteritid er vigtigt for forbrugerne.

Samsung Gear S2 Classic – test

På Samsung Gear S3 kan der vælges mellem omkring 10.000 apps, så der burde være lidt for enhver smag, og dermed bør man ikke frygte Tizen styresystemet. Prisen skulle blive omkring US $360. I Danmark er prisen på Gear S3 udmeldt til 3.499 kroner.
Den officielle melding fra Samsung, i forhold til Danmark, er “tilgængelighed i løbet af efteråret”.

Mere til historien

Tizen er blandet af tre forskellige styresystemsprojekter, blandt andet et fra Nokia, som de kaldte MeeGo, hvor kun Nokia N9 blev lanceret med dette system. Intel var også inde over MeeGo, men mistede interessen og så stod Nokia med en ubrugelig Linux distribution og måtte MeeGo sælge fra, da Windows Phone salget ikke gik som håbet.

Samsung klar med Galaxy Ring i juli

Det ventes, at Samsungs bud på en smartring vil være klar til offentligheden i løbet af juli.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Sej AI-funktion fra Galaxy S24 kommer til andre Samsung-telefoner

Hvis du har en Samsung Galaxy S22-telefon eller tidligere, bliver du ikke AI-opdateret.

(mere…)
Samsung får tilladelse for snuden af Apple

Er Samsung foran Apple i kapløbet om nye funktioner i deres smartwatches?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
41 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram