Samsung Gear S3 kommer i midten af november

41

Samsungs seneste smartwatch, Gear S3, blev lanceret i sommer, og er nu så småt på vej ud mod butikkerne.

Samsung Gear S3 (Foto: Samsung)
Samsung Gear S3 (Foto: Samsung)

Samsung har haft fin succes med deres skud på smartwatches. Mange producenter benytter Android Wear, men Samsung har endnu ikke forelsket sig hovedkulds i Googles smartwatch-styresystem. Derfor lancerer Samsung smartwatches i deres Gear S serie med styresystemet Tizen, som også findes på deres TV.

Samsung Gear S3 blev vist frem til offentligheden den 31. august ved IFA-messen i Tyskland. Samsung kunne dermed præsentere trådløs betaling i et smartwatch, via Samsung Pay. På de danske breddegrader er det nok de resterende funktioner, der er interessante, da Samsung Pay kun er lanceret i Spanien.

Samsung Gear S3 er præsenteret i to modeller – Classic og Frontier

Ifølge Korean Times er Samsung nu klar med Gear S3, og salgsstarten skulle være 18 november 2016. Det kommer til USA og de vigtigste lande i Europa denne dag, så må vi håbe Danmark er et vigtigt land, om end vi er en af de mindre set på befolkningstal.

Gear S3 har 3,3 tommer skærm og det er naturligvis Apple Watch 2 der er den største konkurrent. S3 kan prale med GPS og 4 dages batteritid. Batteritid er en af smartwatchenes største hæmsko, da man ofte skal lade urene op hver dag. Det er vi blevet vant til med vores smartphones, men man undersøgelser viser, at øget batteritid er vigtigt for forbrugerne.

Samsung Gear S2 Classic – test

På Samsung Gear S3 kan der vælges mellem omkring 10.000 apps, så der burde være lidt for enhver smag, og dermed bør man ikke frygte Tizen styresystemet. Prisen skulle blive omkring US $360. I Danmark er prisen på Gear S3 udmeldt til 3.499 kroner.
Den officielle melding fra Samsung, i forhold til Danmark, er “tilgængelighed i løbet af efteråret”.

Mere til historien

Tizen er blandet af tre forskellige styresystemsprojekter, blandt andet et fra Nokia, som de kaldte MeeGo, hvor kun Nokia N9 blev lanceret med dette system. Intel var også inde over MeeGo, men mistede interessen og så stod Nokia med en ubrugelig Linux distribution og måtte MeeGo sælge fra, da Windows Phone salget ikke gik som håbet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
41 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer