Samsung: Byt din Galaxy Note 7 til en Note 8

12

Samsung er klar med et opgraderingsprogram for Note 7-kunder, så de kan ombytte til en Galaxy S8 eller en Note 8. Læs mere om det her.

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Samsung er klar med et nyt opgraderingsprogram til Note 7-kunder. Desværre gælder det indtil videre kun kunder i Sydkorea. Det skriver Reuters.com.

 – Samsung Galaxy Note 7 forbydes på fly

Kunderne kan ombytte deres Galaxy Note 7 til en Galaxy S7 eller Galaxy S7 Edge. Og ifølge Reuters kan de efterfølgende ombytte denne enhed til en Galaxy S8 eller Galaxy Note 8 når disse lanceres næste år. Vælger de at ombytte til Galaxy S8 eller Note 8, så koster det halvdelen af S7’ernes pris. Dette sker via et nyt opgraderingsprogram.

Ved dette opgraderingsprogram siger Samsung også, at der kommer en Note 8 og det ikke er slut med Note-serien. Hvilket det ellers tidligere har heddet sig på rygtebørsen. Samsung har dog aldrig bekræftet dette.

Samsung dropper måske hele Note-serien

Om udskiftningsprogrammet vil ses på andre markeder er endnu uvist og vil være afhængigt af, hvordan situationen er i de enkelte lande.

Det er også kun i lande, hvor Galaxy Note 7 endte med at nå butikkerne, at udskiftningsprogrammet vil være aktuelt. I Danmark kom telefonen aldrig i salg og vi får derfor ikke udskiftningsprogrammet herhjemme.

­­­Mere til historien

Samsung har sat skub i markedsføringen og promoveringen for deres Galaxy S-telefoner for, at indhente noget af det tab, som Galaxy Note 7 har givet.

Læs også:
Tidslinje: Galaxy Note 7 katastrofen – dag for dag

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer