Samsung dropper måske hele Note-serien

6

RYGTE: Hele Note 7-sagen har gjort, at Samsung angiveligt dropper Note-navnet helt fremover.

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Den ellers populære Note-serie fra Samsung er ifølge nye rygter fortid.

Alle problemerne med Galaxy Note 7 har angiveligt gjort, at Samsung dropper Note-navnet fremover. Det oplyser kilder i Samsungs organisation ifølge PhoneArena.com.

Galaxy Note katastrofen – dag for dag

Det er, ifølge kilden, en intern undersøgelse der viser, at 50 procent af forbrugerne er skeptiske over for Note-brandet, som ellers har været utrolig populært.

Galaxy Note 7 gik fra at være en meget anmelderrost telefon, der fik rekord mange forudbestillinger til at være en kæmpe katastrofe for Samsung. Men det er formentlig klogt af Samsung, at droppe Note-navnet fremadrettet.

I takt med tiden går vil mange mobilkøbere måske huske der var “noget” med en Samsung-telefon, som brød i brand, men kan ikke huske modellen. Kan de så huske navnet Note vil mange mobilkøbere måske fravælge alene på grund af navnet.

Den første Note-telefon kom i efteråret 2011 og blev lig med kategorien ”phablet”, da den var første smartphone med en skærm på mere end 5 tommer og med særlige funktioner baseret på S-Pen.

Galaxy Note 7 bliver ikke relanceret

Galaxy Note 5, som kom på markedet sidste år, kom aldrig på det danske marked.

Samsung Galaxy Note-serien.
Samsung Galaxy Note-serien – dog mangler Note 5 og Note 7.

 

Mere til historien

Samsung sprang Note 6 over navnemæssigt, og gik i stedet fra sidste års Note 5 til Note 7 i år. Dette var for, at Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge og årets Note-model ”matchede” i nummer.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer