Billeder af Huawei Mate 9 er lækket

Huawei inviterer til november-fest med Mate 9 som har buet skærm. Billeder er lækket af enheden. Se dem her.

Huawei Mate 9 billede lækket af EvLeaks

Huawei Mate 9 billede lækket af EvLeaks

Huawei har inviteret til event den 3. november, og noget tyder på vi skal introduceres for Mate 9. Vi er hvert fald begyndt at se lækkede billeder og informationer, og det plejer at være et godt tegn.

Huaweis Mate serie er karakteriseret ved en stor skærm og interessante funktioner, hvilket måske kan lyde lidt som karakteristika af Samsung Galaxy Note.

 – Huawei har inviteret til november-event – Mate 9?

Timing er hvert fald rigtig god for Huawei, hvis man er ude efter en smartphone med stor skærm. Smartphones med store skærme er lidt et nichemarked og med kongen, Samsung Galaxy Note 7, ude af spillet er der rigtig gode salgsmuligheder for Mate 9. Måske kan Huawei indtage tronen?

 – Huawei Mate 8 test – fantastisk storskærmstelefon

Mate 9 er blevet lækket af den troværdige kilde EvLeak, Evan Blass, som gennem mange år har videregivet fortrolige informationer til offentligheden. Tidligere i oktober var der også et læk, og de to nye billeder understøtter dermed designet og informationerne. Det nye er dog, at der også er billeder af en model med buet skærm, som vi kender det fra Samsung Galaxy Edge modellerne.

Om Huawei vil udnytte den buede skærm med specielle menuer er uvist. Den flade model skal efter sigende have almindelig 1080p opløsning, mens den buede, i følge rygterne, får QHD, altså 1440p. Den buede version, som går under navnet Long Island, får generelt bedre specifikationer, men lad os se om den overhovedet kommer til Danmark. Rygterne siger nemlig desværre, at Long Island, altså den buede topmodel, kun skal sælges i Kina.

Vi får se. Huawei afholder hvert fald et event torsdag den 3. november, og så må vi se, om de har noget som kan puttes under juletræet. Se billederne af Mate 9 herunder i galleriet.

Mere til historien

Eventen den 3. november sker hverken i hjemlandet Kina, eller i en prominent storby som New York, London eller Paris. Det bliver afholdt i den tyske by München, hvilket er lidt unikt.

Google Pixel 8a – de seneste rygter om den billigere Pixel

Specifikationerne er afsløret på den kommende Google Pixel 8a i netop lækkede oplysninger.

(mere…)
Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram