Billeder af Huawei Mate 9 er lækket

0

Huawei inviterer til november-fest med Mate 9 som har buet skærm. Billeder er lækket af enheden. Se dem her.

Huawei Mate 9 billede lækket af EvLeaks
Huawei Mate 9 billede lækket af EvLeaks

Huawei har inviteret til event den 3. november, og noget tyder på vi skal introduceres for Mate 9. Vi er hvert fald begyndt at se lækkede billeder og informationer, og det plejer at være et godt tegn.

Huaweis Mate serie er karakteriseret ved en stor skærm og interessante funktioner, hvilket måske kan lyde lidt som karakteristika af Samsung Galaxy Note.

 – Huawei har inviteret til november-event – Mate 9?

Timing er hvert fald rigtig god for Huawei, hvis man er ude efter en smartphone med stor skærm. Smartphones med store skærme er lidt et nichemarked og med kongen, Samsung Galaxy Note 7, ude af spillet er der rigtig gode salgsmuligheder for Mate 9. Måske kan Huawei indtage tronen?

 – Huawei Mate 8 test – fantastisk storskærmstelefon

Mate 9 er blevet lækket af den troværdige kilde EvLeak, Evan Blass, som gennem mange år har videregivet fortrolige informationer til offentligheden. Tidligere i oktober var der også et læk, og de to nye billeder understøtter dermed designet og informationerne. Det nye er dog, at der også er billeder af en model med buet skærm, som vi kender det fra Samsung Galaxy Edge modellerne.

Om Huawei vil udnytte den buede skærm med specielle menuer er uvist. Den flade model skal efter sigende have almindelig 1080p opløsning, mens den buede, i følge rygterne, får QHD, altså 1440p. Den buede version, som går under navnet Long Island, får generelt bedre specifikationer, men lad os se om den overhovedet kommer til Danmark. Rygterne siger nemlig desværre, at Long Island, altså den buede topmodel, kun skal sælges i Kina.

Vi får se. Huawei afholder hvert fald et event torsdag den 3. november, og så må vi se, om de har noget som kan puttes under juletræet. Se billederne af Mate 9 herunder i galleriet.

Mere til historien

Eventen den 3. november sker hverken i hjemlandet Kina, eller i en prominent storby som New York, London eller Paris. Det bliver afholdt i den tyske by München, hvilket er lidt unikt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer