Apple Watch Nike+ til Danmark – se pris og tilgængelighed

0

Apple har afsløret salgsstarten og prisen for den særlige Nike+-variant af Apple Watch. Du kan se prisen her.

Apple Watch Nike+ (Foto: Apple)
Apple Watch Nike+ (Foto: Apple)

Apple afslørede i september anden generation af Apple Watch og foruden de almindelige varianter, så var der også en særlig Nike+ version i ærmet.

Nike+ varianten af Apple Watch er specifikt udviklet til sportsudøvere.

 – Apple Watch Series 2 er en realitet

Siden lanceringen har det været lidt ”hemmeligt”, hvornår uret ville kunne købes i Nike+ udgaven. Apple har nemlig blot skrevet ”fås sidst i oktober”.

Hjemmesiden er nu opdateret med den præcise dato for salgsstarten af Apple Watch Nike+. Og datoen er fredag den 28. oktober 2016.

Foruden på Apples officielle hjemmeside, så kan du også erhverve den særlige variant hos blandt andet Humac, Elgiganten og Power.

 – TEST: Apple Watch – det mest relevante smartwatch (1. generation)

Prisen på Apple Watch Nike+ starter ved 3.299 kroner for modellen med 38vmm urkasse og 3.499 kroner for modellen med 42 mm urkasse.

Apple Watch Nike+ modeller hos Humac (Foto: MereMobil.dk)
Apple Watch Nike+ modeller hos Humac (Foto: MereMobil.dk)

Mere til historien

Apple Watch Series 2 findes i et væld af modeller, hvor der er forskel på urkasser og remmene. Priserne starter fra 3.299 kroner for 38 mm varianten, mens varianten med 42 mm urkasse koster 3.499 kroner – præcis som Nike+ varianterne. Er du interesseret i et billigere Apple Watch, så kan første generation købes billigere. Denne hedder Apple Watch Series 1.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer