Specifikationerne på Samsung Galaxy S8 måske lækket

25

RYGTE: Holder de nyeste rygter om Galaxy S8 fra Samsung vand, så er det en heftig smartphone vi har i vente. Se de nyeste rygter her.

Samsung Galaxy S7 Edge (Foto: MereMobil.dk)
Samsung Galaxy S7 Edge (Foto: MereMobil.dk)

Rygterne om Samsungs næste topmodel er godt i gang, og dukker hyppigere og hyppigere op, mens der stadigvæk ikke er kommet helt ro på Galaxy Note 7-problemerne.

Skal man tro de allernyeste rygter, der stammer fra den kinesiske tjeneste Weibo, så vil Galaxy S8 formentlig få en octa-core processor på 3,2 GHz, som formentlig bliver af typen Snapdragon 830. Ligesom de også kommer med en model med Samsungs egen Exynos processor, der denne gang bliver Exynos 8895. Det skriver Tek.no.

 – Galaxy S8 kommer måske kun i Edge-variant

Derudover ventes det, at Galaxy S8 får 6 GB RAM – præcis som den meget omtalte Galaxy Note 7. Og så får den formentlig også en skærm med 4K-opløsning.

Kameraet skulle blive med en vanvittig opløsning på hele 30 megapixels – om dette er realistisk er uvist. Tidligere lancerede Nokia deres telefoner 808 PureView og Lumia 1020, som begge havde hele 41 megapixels, det beviser selvfølgelig det er muligt. Men Galaxy S7/Galaxy S7 Edge og Galaxy Note 7 har henholdsvis et kamera på 16 og 12 megapixels.

Batteriet i Galaxy S8 skulle blive på hele 4.200 mAh, men lige nu er Samsung formentlig mere interesseret i, at få batterier i enhederne, som ikke eksploderer end have de vildeste batterier.

 – Samsung Galaxy S8 rygter om UHD skærm

Hvor mange af rygterne der holder stik er endnu uvist, men MereMobil.dk følger med og venter spændt på lanceringen – som måske bliver under MWC 2017, hvor de har præsenteret de seneste topmodeller i Galaxy S-serien.

Mere til historien

Der går også rygter om, at Galaxy S8 skulle komme med en indbygget projektor. Dette er også tidligere set i Samsung telefonerne Galaxy Beam og Galaxy Beam 2 fra henholdsvis 2012 og 2014. Dermed er det altså heller ikke urealistisk.

Læs også:
Samsung Galaxy S8 får måske dual-kamera

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer