Problemer med opkaldskvaliteten på iPhone 7

12

Traditionen tro har den seneste softwareopdatering, iOS 10, og de netop lancerede iPhone 7-modeller været plaget af ”børnesygdomme” – nu meldes der om dårlig opkaldskvalitet.

Apple iPhone 7 i Rosegold (Foto: Apple)
Apple iPhone 7 i Rosegold (Foto: Apple)

Video: Lydproblemer på iPhone? – Tjek dette

Det er ikke unormalt, at der efter en iPhone-lancering og frigivelse af stor softwareopdatering, er en masse snak og skriveri om problemer med enhederne og softwaren. I forbindelse med lanceringen af iPhone 7-modellerne, og den nye softwareopdatering iOS 10, er der da også en masse problemer. Tidligere har vi skrevet om problemet med, at iPhone 7 døjer med støj. Dette problem opstår under hård belastning, hvor man kan høre en hvæsen, der formentlig skyldes den nye chip, A10 Fusion.

 – iPhone 7 døjer med støj

Senest har flere brugere også meldt ud, at de mener lydkvaliteten ved telefonopkald er dårlig. Det skriver de på Apples Forum, hvor det særligt er iPhone 7 Plus, der nævnes. Men iPhone 7 skulle også være berørt af samme problem ifølge flere brugere.

Afspilning af musik eller anden lyd skulle dog ikke være berørt af problemet.

Apple har ikke kommenteret på kritikken og det er også uvist om der er tale om hardware eller softwareproblemer.

Det er dog ikke alle enheder, der skulle være ramt af problemet. Problemet har dog været hos flere forskellige teleselskaber.

 – iPhone 7 og iPhone 7 Plus – det siger anmelderne

MereMobil.dk har heller ikke oplevet problemer med opkaldskvaliteten på vores testenheder.

Har du oplevet problemer med samtalekvaliteten på din iPhone 7 eller iPhone 7 Plus? Så må du meget gerne skrive i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Produktionen af den nye iPhone-farve Jet Black har også vist sig at være problematisk. Ifølge analytikeren Ming-Chi Kuo fra KGI Securities, så er Jet Black farven så svær at fremstille, at det kun er omkring 60-70 procent af de fremstillede modeller, som i første omgang kommer igennem Apples kvalitetsstandarder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer