YouSee mobilt bredbånd nu med 500 GB data

Prisen er 399 kroner med ekstra indhold og ned til 379 kroner uden ekstra indhold. Det er YouSee's nye tilbud på mobilt bredbånd.

Uden den store fanfare har landets største teleselskab YouSee opgraderet sin store mobil bredbåndspakke fra 300 GB data til 500 GB data. Den nye pris er godt nyt til alle, der bruger mobilt bredbånd som erstatning for f.eks. en halvsløj kablet xDSL forbindelse.Forbindelser, bredbånd

 - Net-1 lancerer ubegrænset mobilt bredbånd

Dermed matcher prisen på 399 kroner og datamængden konkurrenten Telia, som ellers har haft førertrøjen med den største datapakke i ganske lang tid. Telias mobile bredbåndspakke inkluderer dog også tre valgfri tillægstjenester gratis i 12 måneder. Hos Telia er der tale om tjenester såsom Spotify, HBO Nordic, storytel og Telia TV.

YouSees mobile bredbåndspakke koster 399 kroner og indeholder også ekstra indhold i form af Film & Serie samt C More light. Film & Serie dækker over adgang til filmtjenesten Dansk Filmskat og det store børneunivers, der har timevis af underholdning til børnene.

 - Gør-det selv: Mobilt bredbånd til udkantsdanmark

Derudover tilbyder YouSee 'gratis' lån af en Huawei B315 mobilbredbånds router ved køb af den store mobil bredbåndspakke. Routeren er en såkaldt CAT 4 4G LTE router, som kan downloade med op til 150 Mbit/s og upload med op til 50 Mbit/s (teoretiske hastigheder). Der er endvidere mulighed for tilkobling af ekstern antenne og routeren har indbygget Wi-Fi samt fire ethernet porte.

Billigere uden ekstra indhold

YouSee tilbyder også den store 500 GB mobile bredbåndspakke uden tjenesterne Film & Serier og C More Light. Prisen falder så fra 399 kroner til 379 kroner per måned, så der er små 20 kroner at spare.

YouSee (TDC) er, modsat de andre store mobilselskaber, forpligtet til at levere 4G LTE dækning i store dele af Danmark, og derfor er udspillet fra YouSee ganske interessant for specielt de danskere, der er bosiddende i vandkantsdanmark, hvor TDCs kobbernet ikke altid leverer en tilfredsstillende hastighed eller stabilitet.

YouSees 4G LTE mobilnetværk kører primært på 800 MHz frekvensbåndet, som rækker langt ud på landet (og vandet) i de fleste områder af Danmark.

Mere til historien

Net-1 tilbyder ubegrænset 4G mobilt bredbånd over hele landet, men så må man tilgengæld leve med en markant lavere hastighed. Læs vores anmeldelse af Net-1.

Dette skal du vide om YouSee Play

YouSee Play koster fra 299 til 599 kroner om måneden. Se her hvad du får for pengene.

(mere…)
YouSee sætter igen prisen op på TV

Igen! Igen! Igen! Priserne stiger hos YouSee på TV og bredbånd.

(mere…)
Nu kommer ’Telmore Play’ til dit TV

YouSee Play er et nyt alternativ til flow-tv-løsningen. Traditionelle tv-kanaler og streamingtjenester kombineres.

(mere…)
TDC afliver gammel bekendt - så hurtigt går det

TDC slukker for 3G for at gøre plads til 4G og 5G.

(mere…)
YouSee lukker app - sådan berører det dig

YouSee lukker voicemail-appen og sletter gemte beskeder. Her får du en guide til, hvordan du undgår at miste gemte beskeder.

(mere…)
TDC tvinger Fastspeed til prisstigninger

Fastspeed har netop sendt et brev ud til deres kunder, hvor de oplyser, prisen stiger på 1000/100 Mbit/s bredbåndsforbindelsen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram