YouSee mobilt bredbånd nu med 500 GB data

7

Prisen er 399 kroner med ekstra indhold og ned til 379 kroner uden ekstra indhold. Det er YouSee’s nye tilbud på mobilt bredbånd.

Uden den store fanfare har landets største teleselskab YouSee opgraderet sin store mobil bredbåndspakke fra 300 GB data til 500 GB data. Den nye pris er godt nyt til alle, der bruger mobilt bredbånd som erstatning for f.eks. en halvsløj kablet xDSL forbindelse.Forbindelser, bredbånd

 – Net-1 lancerer ubegrænset mobilt bredbånd

Dermed matcher prisen på 399 kroner og datamængden konkurrenten Telia, som ellers har haft førertrøjen med den største datapakke i ganske lang tid. Telias mobile bredbåndspakke inkluderer dog også tre valgfri tillægstjenester gratis i 12 måneder. Hos Telia er der tale om tjenester såsom Spotify, HBO Nordic, storytel og Telia TV.

YouSees mobile bredbåndspakke koster 399 kroner og indeholder også ekstra indhold i form af Film & Serie samt C More light. Film & Serie dækker over adgang til filmtjenesten Dansk Filmskat og det store børneunivers, der har timevis af underholdning til børnene.

 – Gør-det selv: Mobilt bredbånd til udkantsdanmark

Derudover tilbyder YouSee ‘gratis’ lån af en Huawei B315 mobilbredbånds router ved køb af den store mobil bredbåndspakke. Routeren er en såkaldt CAT 4 4G LTE router, som kan downloade med op til 150 Mbit/s og upload med op til 50 Mbit/s (teoretiske hastigheder). Der er endvidere mulighed for tilkobling af ekstern antenne og routeren har indbygget Wi-Fi samt fire ethernet porte.

Billigere uden ekstra indhold

YouSee tilbyder også den store 500 GB mobile bredbåndspakke uden tjenesterne Film & Serier og C More Light. Prisen falder så fra 399 kroner til 379 kroner per måned, så der er små 20 kroner at spare.

YouSee (TDC) er, modsat de andre store mobilselskaber, forpligtet til at levere 4G LTE dækning i store dele af Danmark, og derfor er udspillet fra YouSee ganske interessant for specielt de danskere, der er bosiddende i vandkantsdanmark, hvor TDCs kobbernet ikke altid leverer en tilfredsstillende hastighed eller stabilitet.

YouSees 4G LTE mobilnetværk kører primært på 800 MHz frekvensbåndet, som rækker langt ud på landet (og vandet) i de fleste områder af Danmark.

Mere til historien

Net-1 tilbyder ubegrænset 4G mobilt bredbånd over hele landet, men så må man tilgengæld leve med en markant lavere hastighed. Læs vores anmeldelse af Net-1.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer