Net-1 lancerer ubegrænset mobilt bredbånd

9

Det lille teleselskab Net-1 giver nu ubegrænset mobilt bredbånd i både Danmark og Sverige.

Net-1 har netop foretaget et teknologiskifte fra 3G teknologien CDMA til den nye 4G LTE teknologi, og nu er selskabet klar med en stor nyhed: Ubegrænset mobilt bredbånd til fast månedlig pris.

Net-1 R-90 4G LTE router (Foto: MereMobil.dk)
Net-1 R-90 4G LTE router (Foto: MereMobil.dk)

Da vi her på MereMobil.dk i sidste måned testede Net-1 nye router og 4G LTE netværk var et af klagepunkterne, som sædvanlig, den begrænsede mængde data inkluderet i abonnementet.

Det gør nu Net-1 noget ved og tilbyder ubegrænset data i både Danmark og Sverige for 299 kroner om måneden. Dertil komme leje af en 4G LTE router til 39 kroner om måneden. Det er også muligt at købe routeren kontant til 1.199 kroner, hvis man ikke ønsker at leje den.

 – Net-1 – test af langtdækkende 4G

Hastigheden er op til omkring 30 Mbit/s, men som vores test på MereMobil.dk viste, så er en jævn hastighed på mellem 5-12 Mbit/s mere realistisk.

Net-1’s store styrke er den generelt meget brede geografiske dækning – selv i skovområder eller langt ude på havet – som opnås fordi Net-1 benytter lave 450 MHz frekvenser. Selskabet dækker således hele landet med kun 30 mobilmaster.

Mere til historien:

Net-1 tilbyder også en professionel antennemontering af en tekniker, hvis man ønsker optimale sende og modtage forhold.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer