Net-1 lancerer ubegrænset mobilt bredbånd

Det lille teleselskab Net-1 giver nu ubegrænset mobilt bredbånd i både Danmark og Sverige.

Net-1 har netop foretaget et teknologiskifte fra 3G teknologien CDMA til den nye 4G LTE teknologi, og nu er selskabet klar med en stor nyhed: Ubegrænset mobilt bredbånd til fast månedlig pris.

Net-1 R-90 4G LTE router (Foto: MereMobil.dk)

Net-1 R-90 4G LTE router (Foto: MereMobil.dk)

Da vi her på MereMobil.dk i sidste måned testede Net-1 nye router og 4G LTE netværk var et af klagepunkterne, som sædvanlig, den begrænsede mængde data inkluderet i abonnementet.

Det gør nu Net-1 noget ved og tilbyder ubegrænset data i både Danmark og Sverige for 299 kroner om måneden. Dertil komme leje af en 4G LTE router til 39 kroner om måneden. Det er også muligt at købe routeren kontant til 1.199 kroner, hvis man ikke ønsker at leje den.

 – Net-1 – test af langtdækkende 4G

Hastigheden er op til omkring 30 Mbit/s, men som vores test på MereMobil.dk viste, så er en jævn hastighed på mellem 5-12 Mbit/s mere realistisk.

Net-1’s store styrke er den generelt meget brede geografiske dækning – selv i skovområder eller langt ude på havet – som opnås fordi Net-1 benytter lave 450 MHz frekvenser. Selskabet dækker således hele landet med kun 30 mobilmaster.

Mere til historien:

Net-1 tilbyder også en professionel antennemontering af en tekniker, hvis man ønsker optimale sende og modtage forhold.

3 vil konkurrere mod fiber

Det er unødvendigt at grave endeløse kilometer af fiberkabler ned, mener 3's direktør.

(mere…)
3 er klar med 5G-internet til hjemmet

Du kan nu købe en 5G-router til internetadgang i hjemmet hos 3.

(mere…)
YouSee internet via 5G-bredbånd | min første test

TEST: Jeg har testet trådløst 5G-bredbånd fra YouSee som erstatning for mit kablede internet.

(mere…)
Internet uden gravearbejde og teknikker frister mig

BLOG: Jeg skal have ny internetforbindelse. Fiber er dyrt og ustabilt, mens xDSL og kabel-tv internet ikke er muligt. Mobilt bredbånd frister mig.

(mere…)
Den fantastiske historie om Arnes internet

BAGGRUND: Mød Arne, der ikke kan få brugbar internetdækning Jeg har undersøgt sagen og en masse påstande. Læs den fantastiske historie om 'internettets Arne'.

(mere…)
Dette vil 5G ændre radikalt – men er du klar til det?

KOMMENTAR: Den største nyhed ved 5G er ikke selvkørende biler. Her er den ene ting, hvor du hurtigst får størst glæde af 5G, men er du klar?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram