Telenor klar med Viaplay i alle abonnementer

0

Holder du af TV-serier og film, så skal du måske se nærmere på det nye tiltag hos Telenor. De lokker nu med gratis adgang til Viaplay med alle deres abonnementer.

Telenor og Viaplay indgår samarbejde
Telenor og Viaplay indgår samarbejde

Telenor mener, at danske familier skal have nem og simpel adgang til digitalt indhold, som film og TV-serier. Derfor har de og Viaplay indgået et nyt samarbejde, hvor de tilbyder Viaplay gratis til alle deres abonnementer i tre til 12 måneder.

– ”Vi vil gøre hverdagen mere overskuelig for danske familier ved at samle alt det, som en moderne familie har brug for, på ét sted. I et travlt liv skal du både kunne tale med vennerne, være på sociale medier, roame og se film præcis som det passer dig – derfor giver det rigtig god mening for os også at udvide vores digitale produkter med en markedsførende streaming-tjeneste som Viaplay,” siger Lars Thomsen, kommerciel direktør hos Telenor.

 – Videotrafik sætter ny rekord i Telenors netværk

Telenor og Viaplay indgår samarbejde (Foto: Telenor)
Telenor og Viaplay indgår samarbejde (Foto: Telenor)

Det er ikke kun Telenor, som er glad for det nye samarbejde. Også hos Viaplay er der glæde at spore.

– “Vi er meget glade for det nye samarbejde med Telenor og glæder os over, at endnu flere danske familier kommer til at kunne nyde godt af Viaplays film, serier og udvalg for børn. Telenors familietilbud og Viaplay er et perfekt match,” siger Jonas Karlen, administrerende direktør i Viaplay.

Kun til nye kunder

I første omgang er adgangen til Viaplay til nye kunder, men Telenor er også på vej med streaming-tjenesten til eksisterende kunder.

– ”Vi ved at digitale on-demand tjenester er vigtige for danskerne og derfor er det vigtigt for os at levere de skarpeste løsninger til alle vores kunder. Derfor skal Viaplay naturligvis også komme vores eksisterende kunder til gode, og de vil i løbet af den nærmeste fremtid få mere meget info om hvornår de også får glæde af produktet,” siger Lars Thomsen.

 – TIP: Få overblik over indholdet på streamingtjenesterne

Hvor lang tid man får gratis adgang til Viaplay med Telenors abonnementer varierer og afhænger af abonnementerne. Når gratis perioden udløber, så vil det koste Telenor-kunder 89 kroner om måneden, at have Viaplay med i abonnementet.

Foruden Viaplay, så tilbyder Telenor også Office 365, OneDrive og Roam Away til deres kunder.

Mere til historien

Telenors Roam Away-pakke inkluderer 36 lande, mens konkurrenten 3 og deres 3LikeHome dækker 40 lande.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer