Specifikationerne lækket for Sony Xperia X Compact

0

Ifølge rygterne vil Sony afsløre en ny Compact-model – Xperia X Compact ved IFA. Specifikationerne er ifølge flere medier lækket.

Sony Xperia X Compact lækket af EvLeaks
Sony Xperia X Compact lækket af EvLeaks

Torsdag den 1. september har Sony inviteret til en event under dette års IFA-messe, som finder sted i Berlin. Her ventes det, at Sony vil afsløre flere nye produkter. Et af disse skulle være den kommende Xperia X Compact – foruden det også rygtes de vil lancere en Xperia XR.

 – Er dette Sony’s næste topmodel – Xperia XR?

Twitter-brugeren @EvLeaks, der også er kendt som Evan Blass, lækkede i sidste uge et billede af den forventede næste Compact-model.

 – Er Sony på vej med en Xperia X Compact?

Og nu er specifikationerne så lækket på benchmarksiden GFXBench, det skriver Pocketnow.com.

Xperia X Compact får ifølge oplysningerne en 4,6 tommer Full HD-skærm med en opløsning på 1920 x 1080. Derudover skulle den komme 16 megapixels kamera, 8 megapixels frontkamera, 4 GB RAM, 64 GB intern hukommelse (måske også en variant med 32 GB intern hukommelse) og så er der en Qualcomm Snapdragon 820 processor under hjelmen med Adreno 530 grafikchip.

Styresystemet på telefonen er Android 6.0.1 Marshmallow og altså ikke den nyeste Android-version, Android 7.0 Nougat.

Her er nyhederne i Android 7.0 Nougat

MereMobil.dk holder dig opdateret på, hvad Sony har i ærmet under IFA-messen i de kommende dage.

Mere til historien

Sony har modsat Samsung og LG skabt en ”mini-model” af topmodellen, hvor hardwaren har været i topmodel-klasse, men skærmen mindre. Det er måske også derfor de tidligere Compact-modeller har været vel modtaget på det danske marked.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer