Er Sony på vej med en Xperia X Compact?

1

RYGTE: Måske er en ny Compact-model på vej fra Sony. Se et lækket billede og læs mere om Sony Xperia X Compact.

Sony Xperia X Compact lækket af EvLeaks
Sony Xperia X Compact lækket af EvLeaks

IFA-messen står snart for døren og her ventes det, at Sony vil offentliggøre mindst én ny smartphone. Rygterne har længe gået på en Sony Xperia XR. Men det er måske ikke alt.

Er dette Sony’s næste topmodel – Xperia XR?

Twitterbrugeren @EvLeaks har nemlig lækket et billede, af det der ventes at være en ny model i den populære ”Compact-kategori”.

Det ventes, at den nye Xperia X Compact får en skærm på 4,6 tommer – præcis som de tidligere Compact-modeller, som tilhørte Z-serien. Derudover får den en Snapdragon 820-processor og enten 3 eller 4 GB RAM.

De tidligere Compact-modeller har generelt både solgt fornuftigt og været rost i anmeldelser – i hvert fald på det danske marked.

 – 5 tips til Sony Xperia X-serien

Sony har ikke kommenteret på de mange rygter – hverken om Sony Xperia XR eller Xperia X Compact. Men vi er formentlig klogere inden længe, når de torsdag den 1. september 2016 afholder pressemøde i Berlin i forbindelse med IFA-messen.

MereMobil.dk dækker IFA-messen og de største pressemøder.

Mere til historien

Foruden Sony så afholder Huawei og Samsung også eventus under IFA-messen, mens LG afholder i dagene efter og det samme ventes Apple at gøre.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer