Danskerne roamer løs på sommerferien

1

Kunderne hos teleselskabet 3 har denne sommer sat rekord i et massivt dataforbrug på roaming på mobilen denne sommer.

Besparelser i juli måned for danske turister og forretningsrejsende med 3LikeHome (Foto: 3)
Besparelser i juli måned for danske turister og forretningsrejsende med 3LikeHome (Foto: 3)

Teleselskabet 3’s service 3LikeHome har betydet, at 3’s mobilkunder ikke behøver jagte caféer og hoteller med Wi-Fi når de er på ferie i udlandet. Det har betydet en enorm vækst i forbruget af data på mobilen.

3 oplyser, at danske turister og forretningsrejsende alene i juli har sparet omkring 1,484 milliarder kroner i roamingafgifter på grund af servicen 3LikeHome.

 – Nu fortæller 3 hvis dit abonnement er forkert

– ”Den danske befolkning har virkelig taget roamingfri mobiltelefoni til sig. Vi har først og fremmest lanceret 3LikeHome for at gøre det trygt for vores kunder at bruge mobilen i udlandet, og fordi det har så meget værdi for kunderne at kunne finde vej til den næste turistattraktion på mobilens GPS eller at kunne lytte til musik under en løbetur ved stranden,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3 Danmark.

3 oplyser også, at det samlede dataforbrug i 3LikeHome-landene er steget med hele 90 procent sammenlignet med juli sidste år. Beregningerne fra 3 viser også, at 86 procent af besparelsen er sket i USA, hvor én megabyte koster 75 kroner – hvis man ikke har 3LikeHome.

 – 3 har åbnet for Wi-Fi opkald

Med 3LikeHome får kunderne fri roaming i 40 lande, samt muligheden for at bruge sit abonnement til opkald, SMS og data – på samme vilkår som i Danmark.

Dette er ikke inkluderet i 3LikeHome

Mere til historien

3 var det første teleselskab, som droppede roamingafgifterne tilbage i 2014 med lanceringen af 3Like Home. I starten var 3LikeHome kun i 6 lande, men 3 har siden udvidet syv gange og dækker i dag 40 lande.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer