Nu fortæller 3 hvis dit abonnement er forkert

Det er nyt for offentligheden, men 3 har de forgangne år løbende tjekket kundernes abonnementer. Nu frigives informationerne til kunderne.

3 fortæller om "Abonnementstjek" (Foto: MereMobil.dk)

3 fortæller om “Abonnementstjek” (Foto: MereMobil.dk)

Hvilket mobilabonnement er det rigtige for dig? Det er tit et godt spørgsmål, da markedet er fyldt med forskellige abonnementer hos mange  teleselskaber. Det kan derfor være noget af en jungle, at finde det helt rigtige abonnement, som matcher forbruget.

Teleselskabet 3 har de seneste par år tjekket deres kunders mobilabonnementer lejlighedsvis, men nu gør de servicen generel for alle deres kunder.

Det betyder, at kunderne hver tredje måned får et abonnementstjek, der skal afgøre, om kunden er placeret på et mest optimale abonnement hos 3.

Der søges kun mellem de abonnementer, som 3 tilbyder, men der kan alligevel være penge at spare, ligesom kunderne også kan få beskeden ”Du har det helt rigtige abonnement”.

– “Vi har brugt denne beregningsmotor i over to år, men det er først nu, at vi kommunikerer det bredt ud. Vi ved det har en god effekt på kundernes loyalitet,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3 Danmark, til MereMobil.dk

Skifter automatisk til et billigere abonnement

Får du eksempelvis beskeden ”Spar 30 kr./mdr. ved at skifte dit abonnement”, så sker abonnements-skiftet automatisk, hvis du klikker ”skift abonnement”. Oplysningerne kommer i en mail direkte til kunderne, og kun til dem som har accepteret at modtage informationer fra selskabet.

 – Teleselskabet 3 dropper roaming aftale med TDC

3 vil ikke oplyse hvor mange kunder de forventer vil skifte abonnement, men fremhæver, at de fleste vil kunne spare penge. Det kan enten være fordi de ikke bruger alt deres taletid, mængden af data m.m. Eller også fordi de for ofte køber tillægspakker og dermed har for lidt inkluderet i det nuværende abonnement.

Mere til historien

Når en festival, som Roskilde Festival, løber af staben, så kræver det noget – også af mobilnetværket. Derfor gøres der meget for at sikre god dækning. Se mere om dette i indslaget herunder.

 

Nu sælger 3 brugte telefoner

Du kan spare 4.800 kroner på en iPhone, hvis den må være brugt.

(mere…)
Nordisk Film+ er nu en del af CBB Mix

Streamingtjenesten Nordisk Film+ er blevet tilføjet til CBB Mix.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Det koster Samsung Galaxy S24-serien i Danmark

PRISOVERBLIK: Du kan købe Galaxy S24 fra 6.999 kroner. Se priser, lagerplads og farver her.

(mere…)
Så meget kan du spare på Samsung Galaxy S23-serien

PRISTJEK: Hvor meget falder en topmodelserie som Galaxy S23 over tid? Det har jeg undersøgt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram