Apple klar med iOS 10 beta 5

0

Apple har nu frigivet den femte betaversion af iOS 10 til udviklere kun en uge efter beta 4 blev tilgængelig. Der er også en opdatering klar til de mange public betatestere.

iOS 10 (Foto: Apple)
iOS 10 (Foto: Apple)

Apple frigav i går aftes dansk tid (9. august 2016) den femte betaversion af iOS 10 til udviklere. Den nye betaversion er tilgængelig kun en uge efter Apple frigav beta 4, samt små to måneder efter Apple første gang gav et lille ”sneak-peak” på det nye styresystem til WWDC 2016.

LÆS OGSÅ: Apple frigiver iOS 9.3.4 – en sikkerhedsopdatering

iOS 10 beta 5 er tilgængelig som en over-the-air opdatering for de, som har haft de foregående betaversioner installeret eller også via Apples Developer Center.

iOS 10 byder på en masse nyheder og flere applikationer gør nu også brug af 3D Touch. Derudover er der ændringer i notifikationscenteret, ligesom også beskedapplikationen har fået en kæmpe overhaling, hvor iMessage delen især får en bunke nye muligheder. Ifølge Apple selv, så er iOS 10 den største iOS-opdatering nogensinde. Det skriver MacRumors.com.

iOS 10 er fyldt med bunkevis af nye funktioner

Med iOS 10 opdateringen kommer der også nye emoji’s, som tager højde for ligestilling – både mellem race og køn.

Apple klar med 12 nye emojis i iOS 10

Den endelige version af iOS 10 frigives i løbet af efteråret. Det er endnu uvist præcis, hvornår det bliver da Apple endnu ikke har meldt noget officielt ud omkring lanceringen.

Screenshots fra iOS 10

Mere til historien

Foruden en ny betaversion til iOS 10, så har Apple også udsendt ny betaversion til macOS, der er styresystemet til Mac-computere. Dette hed tidligere OS X.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer