Videoer viser iPhone 7s nye design

KORT NYT: To videoer fra en asiatisk kilde viser iPhone 7’s nye design sammenlignet med iPhone 6S. Se begge videoer her.

iPhone 7 lanceres formentlig først til september, men det hindrer ikke underleverandører i at lække videoer og billeder, af den kommende enhed flere måneder før tid. Vi har før set en række billeder, og hørt om forventede specifikationer, men nu er der lækket to videoer, som lidt bedre viser designet.

 – iPhone 7 kommer i disse farver – se billede

Den første video er ganske kort, om viser iPhone 7’s design.

Næste video er noget længere og viser lidt mere, samtidig er den kommende iPhone 7 sammen med forgængeren iPhone 6S, og dermed viser denne video lidt bedre de subtile designændringer, som Apple har lavet til efterårets nye smartphone.

Hvad synes du om det nye design? Er det ok, eller er der sket for få ændringer?

 – iPhone 7 får større batteri

Mere til historien

iPhone 7 forventes at komme i “normal” 4,7 tommer model og “Plus” model med 5,5 tommer skærm. Samtidig er der mange, som mener der også vil komme en “Pro” model med dual kamera.


Avatar

Om Tommy Lindegaard

Tommy har i flere år arbejdet med Telia, TDC, HTC, Samsung og Nokia, men er i dag gået selvstændig. Han kan dog ikke helt slippe branchen, så fritiden bliver brugt til at skrive nyheder. Til dagligt er det primært Android smartphones og iPads, der bliver brugt, men Tommy elsker at skifte mellem enheder og andre IT gadgets.