iPhone 7 kommer i disse farver – se billede

0

Der er lækket et nyt billede af iPhone 7, som viser den kommende iPhone 7 i alle de fire farvevarianter, som den ventes at komme på markedet i.

Lækket billede af prototyper på iPhone 7 - de fire farvevarianter er umiddelbart som på iPhone 6S(Foto: Macitynet.it)
Lækket billede af prototyper på iPhone 7 – de fire farvevarianter er umiddelbart som på iPhone 6S (Foto: Macitynet.it)

Det varer nogle måneder endnu inden, at det ventes Apple præsenterer deres næste iPhone-model, som formentlig får navnet iPhone 7. Selvom der er længe til, så er der allerede mange rygter omkring den næste store topmodel fra Apple.

iPhone 7 – her er de nyeste rygter

Det har heddet sig, at den meget populære farve ”Space Gray” udgår og i stedet bliver erstattet af en ”Space Black”. Men Apple har endnu ikke hverken be- eller afkræftet disse rygter, så om det er rigtigt er uvist.

iPhone 7 kommer ikke i Space Grey

Men skal man tro det nye billede, som den italienske hjemmeside Macitynet viser, så er der ikke noget nyt over farvevarianterne. Viser det sig, at billedet er ægte så vil det altså blive de fuldstændig samme farvevarianter, som hidtid. Det skriver GSMArena.com.

 – iPhone 7 får ikke 16 GB intern hukommelse

Billeder skulle vise prototyper af iPhone 7 i de farver, som telefonen kommer i. Og det er altså fortsat farverne Silver, Gold, Space Gray og Rose Gold, som er afbilledet.

Mere til historien

Det rygtes også, at iPhone 7 vil komme i tre forskellige modeller, der vil få navnene iPhone 7, iPhone 7 Plus og iPhone 7 Pro. Og Pro-modellen skulle være den, som får det meget omtalte dual-kamera. Nu er der bare tilbage og vente.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer