iPhone 7 kommer i disse farver – se billede

Der er lækket et nyt billede af iPhone 7, som viser den kommende iPhone 7 i alle de fire farvevarianter, som den ventes at komme på markedet i.

Lækket billede af prototyper på iPhone 7 - de fire farvevarianter er umiddelbart som på iPhone 6S(Foto: Macitynet.it)

Lækket billede af prototyper på iPhone 7 - de fire farvevarianter er umiddelbart som på iPhone 6S (Foto: Macitynet.it)

Det varer nogle måneder endnu inden, at det ventes Apple præsenterer deres næste iPhone-model, som formentlig får navnet iPhone 7. Selvom der er længe til, så er der allerede mange rygter omkring den næste store topmodel fra Apple.

- iPhone 7 - her er de nyeste rygter

Det har heddet sig, at den meget populære farve ”Space Gray” udgår og i stedet bliver erstattet af en ”Space Black”. Men Apple har endnu ikke hverken be- eller afkræftet disse rygter, så om det er rigtigt er uvist.

- iPhone 7 kommer ikke i Space Grey

Men skal man tro det nye billede, som den italienske hjemmeside Macitynet viser, så er der ikke noget nyt over farvevarianterne. Viser det sig, at billedet er ægte så vil det altså blive de fuldstændig samme farvevarianter, som hidtid. Det skriver GSMArena.com.

 - iPhone 7 får ikke 16 GB intern hukommelse

Billeder skulle vise prototyper af iPhone 7 i de farver, som telefonen kommer i. Og det er altså fortsat farverne Silver, Gold, Space Gray og Rose Gold, som er afbilledet.

Mere til historien

Det rygtes også, at iPhone 7 vil komme i tre forskellige modeller, der vil få navnene iPhone 7, iPhone 7 Plus og iPhone 7 Pro. Og Pro-modellen skulle være den, som får det meget omtalte dual-kamera. Nu er der bare tilbage og vente.

Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram