iPhone 7 får større batteri

0

RYGTE: Skal man tro de nyeste rygter om iPhone 7, så får den et batteri, som er 14 procent større end det der er i iPhone 6S.

OnLeaks mener at vide iPhone 7 får større batteri end iPhone 6S
OnLeaks mener at vide iPhone 7 får større batteri end iPhone 6S

Mens flere Android-enheder har batterier på 2.500 mAh og opefter, så er batteriet i Apples iPhone 6S et relativt lille et af slagsen. Det er nemlig kun på 1.715 mAh.

 – Apple iPhone 7 kommer i disse farver – se billede

Skal man tro rygterne, så er der dog en forbedring at glæde sig til på den kommende iPhone-model, der formentlig får navnet iPhone 7. For modsat sidste år, hvor batteriet i iPhone 6S skrumpede i forhold til iPhone 6 – ja så skulle batteriet i den næste model altså blive forøget markant.

Det mener Twitter-brugeren OnLeaks i hvert fald at vide.

Han skriver, at batteriet vil gå fra 1.715 mAh i iPhone 6S og til 1.960 mAh i iPhone 7. Han tilføjer, at han har oplysningerne fra en ret pålidelig kilde, der dog ikke er 100 procent, men næsten. Holder rygtet vand, så er der tale om en stigning på 14 procent.

 – Store forventninger til iPhone 7 – Apple hæver produktionen

Apple har endnu ikke meldt noget ud omkring den næste iPhone-model og kommenterer generelt aldrig på rygter og spekulationer.

Mere til historien

Den næste iPhone ventes, at blive offentliggjort i efteråret og salgsstarten ventes at være samtidig med frigivelsen af iOS-opdateringen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer