Philips klar med en tandbørste til ”mobilen”

Oral-B har en tandbørste, hvor der er en applikation til iPhone og nu er Philips også klar med en tandbørste, samt applikation.

Philips Sonicare Flexcare Platinum Connected (Foto: Philips)

Philips Sonicare Flexcare Platinum Connected (Foto: Philips)

– ”Du skal børste dine tænder, hver gang du vasker hænder…” er noget af en sang, som de fleste af os formentlig kan nikke genkendende til. Og tandbørstning var engang noget, som foregik manuelt – indtil den elektriske tandbørste så dagens lys.

Men den elektriske tandbørste er i dag ikke blot ”en elektrisk tandbørste”, den er nemlig også blevet taget et skridt videre.

 – Oral-B Genius – børst tænder med din smartphone

Vi har tidligere skrevet om Oral-B, der har lanceret flere tandbørster, som med hjælp fra en applikationen på telefonen kan analyserer og holde øje med om din tandbørstning er god nok. Og nu er Philips klar med et lignende produkt.

Philips har nemlig lanceret deres nye elektriske tandbørste, som via Bluetooth kan forbindes til iPhone. Dermed analyserer den din tandbørstning, så alle tænder bliver børstet tilfredsstillende og ikke for hårdt.

 – Oral-B Genius – pris og tilgængelighed i Danmark

Oral-B lancerede deres første smartphone-forbundne tandbørste tilbage i 2014. Mens det altså er den første fra Philips.

Philips tandbørsten hedder ”Sonicare Flexcare Platinum Connected” og kan købes fra midten af juli måned. Det er uvist om den kommer på det danske marked, samt hvad prisen vil blive.

Mere til historien

Det er i skrivende stund uvist om Philips ”Sonicare Flexcare Platinum Connected” også fungerer med Android-enheder. Du kan læse mere om Philips Sonicare Flexcare Platinum Connected på Philips hjemmeside.

Philips Hue satser på sikkerhed og overvågning

Kameraer, dør- og vindueskontakter er en del af den nye sikkerhedsplatform i Philips Hue. Desværre kræves der et abonnement

(mere…)
Philips Hue har udsat opdatering til Matter

Den fælles smarthome-standard Matter kæmper med, at få producenterne med.

(mere…)
Voldsom dyr juletræskæde fra Philips Hue er udsolgt

KORT NYT: Det er ikke længe siden, at Philips Hue lancerede deres Festivia lyskæde, men allerede nu kan de melde udsolgt.

(mere…)
Lyskæde fra Philips Hue – hvis julen skal være smart

Skal julebelysningen opgraderes? Så er smarthome Festavia-lyskæden fra Philips Hue noget for dig.

(mere…)
Philips Hue kan nu reagere på musikken fra Spotify

Nye muligheder og nye produkter er klar fra Philips Hue. Det er blandt andet muligt, at få lyset til at reagere på musik fra Spotify.

(mere…)
Philips Hue app’en er retur i Google Play

KORT NYT: Appen til Philips Hue blev kortvarigt fjernet fra Google Play Store, men er atter retur.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram