Oral-B Genius – pris og tilgængelighed i Danmark

Den smarte elektriske tandbørste, Oral-B Genius, kommer på markedet i Danmark til sommer. Se pris og tilgængelighed her.

Oral-B Genius (Foto: Oral-B)

Oral-B Genius (Foto: Oral-B)

Oral-B præsenterede på dette års Mobile World Congress en ny elektrisk tandbørste. Så tænker du måske, hvad er der særligt ved en ny tandbørste?

Men ja, den nye tandbørste Genius fra Oral-B er anderledes end de fleste andre elektriske tandbørster. Den holder nemlig øje med, hvordan du børster dine tænder og så snakker den sammen med din smartphone via Bluetooth og den dertil udviklede applikation.

Oral-B Genius – børst tænder med din smartphone

Oral-B Genius kommer med et accelerometer inde i, der giver applikationen besked om hvordan du bevæger tandbørsten og inde i selve børsten er der sensorer (Position Detection Technology).

Tandbørsten kommer med et genopladeligt batteri, der på en opladning kan holde i op til 14 dage.

Den nye elektriske tandbørste, der altså kan lidt mere end de fleste, kommer på markedet i juli måned og får en vejledende udsalgspris på 2.999 kroner.

Oral-B Genius kommer formentlig i handlen hos Elgiganten, det er uvist om også andre forhandlere vil få den i sortiment.

Mere til historien

Genius er den nyeste ”smart-”tandbørste model fra Oral-B. Du kan i videoen herunder se en af de tidligere SmartSeries tandbørster fra Oral-B.

Motorola Edge 50-serien – pris og tilgængelighed

PRISERNE: Fra Pro til Ultra. Her er hvad du skal vide om de danske priser på den nye Moto Edge 50-serie.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Det koster Samsung Galaxy S24-serien i Danmark

PRISOVERBLIK: Du kan købe Galaxy S24 fra 6.999 kroner. Se priser, lagerplads og farver her.

(mere…)
Så meget kan du spare på Samsung Galaxy S23-serien

PRISTJEK: Hvor meget falder en topmodelserie som Galaxy S23 over tid? Det har jeg undersøgt.

(mere…)
Så meget er iPhone 14 faldet i pris

PRISTJEK: iPhone 14, iPhone 14 Plus og iPhone 13 er faldet i pris efter Apple har lanceret iPhone 15-serien. Se de nye priser her.

(mere…)
Det koster iPhone 15-telefonerne – få overblikket her

PRISER: Det er billigere at købe en af iPhone 15-modellerne, sammenlignet med iPhone 14-serien. Det er dog stadig dyre telefoner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram