Oral-B Genius – pris og tilgængelighed i Danmark

Den smarte elektriske tandbørste, Oral-B Genius, kommer på markedet i Danmark til sommer. Se pris og tilgængelighed her.

Oral-B Genius (Foto: Oral-B)

Oral-B Genius (Foto: Oral-B)

Oral-B præsenterede på dette års Mobile World Congress en ny elektrisk tandbørste. Så tænker du måske, hvad er der særligt ved en ny tandbørste?

Men ja, den nye tandbørste Genius fra Oral-B er anderledes end de fleste andre elektriske tandbørster. Den holder nemlig øje med, hvordan du børster dine tænder og så snakker den sammen med din smartphone via Bluetooth og den dertil udviklede applikation.

- Oral-B Genius – børst tænder med din smartphone

Oral-B Genius kommer med et accelerometer inde i, der giver applikationen besked om hvordan du bevæger tandbørsten og inde i selve børsten er der sensorer (Position Detection Technology).

Tandbørsten kommer med et genopladeligt batteri, der på en opladning kan holde i op til 14 dage.

Den nye elektriske tandbørste, der altså kan lidt mere end de fleste, kommer på markedet i juli måned og får en vejledende udsalgspris på 2.999 kroner.

Oral-B Genius kommer formentlig i handlen hos Elgiganten, det er uvist om også andre forhandlere vil få den i sortiment.

Mere til historien

Genius er den nyeste ”smart-”tandbørste model fra Oral-B. Du kan i videoen herunder se en af de tidligere SmartSeries tandbørster fra Oral-B.

OnePlus 11 er en realitet – se de danske priser

OnePlus har netop præsenteret OnePlus 11, som nu er klar til danskerne. Se de danske priser her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23-serien – pris og tilgængelighed

OVERBLIK: Samsung Galaxy S23 koster 7.499 kroner for den billigste. Få prisoverblikket på Galaxy S23-serien her.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
Apple har hævet priserne på gamle iPhones

Dette års iPhone-modeller er dyrere end sidste års modeller, men mere overraskende er prisen også steget på sidste års modeller.

(mere…)
Det koster iPhone 14-telefonerne

PRISER: Det bliver dyrt at være iPhone 14-ejer. Se de danske priser på iPhone 14-serien her.

(mere…)
Det koster Nothing Phone 1

PRIS: Nu er prisen frigivet på Nothing Phone 1, der skal konkurrere mod blandt andet OnePlus Nord 2T og Motorola Edge 30.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram