Oral-B Genius – pris og tilgængelighed i Danmark

1

Den smarte elektriske tandbørste, Oral-B Genius, kommer på markedet i Danmark til sommer. Se pris og tilgængelighed her.

Oral-B Genius (Foto: Oral-B)
Oral-B Genius (Foto: Oral-B)

Oral-B præsenterede på dette års Mobile World Congress en ny elektrisk tandbørste. Så tænker du måske, hvad er der særligt ved en ny tandbørste?

Men ja, den nye tandbørste Genius fra Oral-B er anderledes end de fleste andre elektriske tandbørster. Den holder nemlig øje med, hvordan du børster dine tænder og så snakker den sammen med din smartphone via Bluetooth og den dertil udviklede applikation.

Oral-B Genius – børst tænder med din smartphone

Oral-B Genius kommer med et accelerometer inde i, der giver applikationen besked om hvordan du bevæger tandbørsten og inde i selve børsten er der sensorer (Position Detection Technology).

Tandbørsten kommer med et genopladeligt batteri, der på en opladning kan holde i op til 14 dage.

Den nye elektriske tandbørste, der altså kan lidt mere end de fleste, kommer på markedet i juli måned og får en vejledende udsalgspris på 2.999 kroner.

Oral-B Genius kommer formentlig i handlen hos Elgiganten, det er uvist om også andre forhandlere vil få den i sortiment.

Mere til historien

Genius er den nyeste ”smart-”tandbørste model fra Oral-B. Du kan i videoen herunder se en af de tidligere SmartSeries tandbørster fra Oral-B.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer