Hvor er mobilreparationen billigst?

Hvor får jeg billigst repareret min iPhone hvis skærmen er smadret? En ny site sammenligner priser på smartphone-reparationer.

iLoveRep.dk

Priseksempel fra iloverep.dk på reparation af lydløsknappen på iPhone 6S (Foto: MereMobil.dk)

Hvad koster det, at få skiftet skærmen på en iPhone? Hvad er prisen for en ny hjem-knap?

Dette er oplagte spørgsmål som alle med en defekt smartphone, stiller sig selv. Prisen er afgørende for, om en reparation overhovedet kan betale sig.

En forholdsvis ny website har sagt sig for, på Pricerunner-manerer, at skabe et prisoverblik blandt reparationsomkostningerne. Udover der kan søges på reparationer af mange forskellige defekter, kan søgningen også indsnævres til område eller postnummer.

TIP: Pas på dyre gebyrer ved reparationer

Ifølge iloverep.dk, som siden heder, kan der spares mange penge på reparation af f.eks. en iPhone eller iPad, ved at være meget opmærksom på priserne. Konkurrencen mellem værkstederne er stor. Alene i Aarhus tilbyder omkring 20 virksomheder reparationer. Dertil kommer tilsvarende andre virksomheder i et hav af andre byer.

På pris-søgesiden tages der ikke stilling til kvaliteten af de reparationer værkstederne udfører. Man kan heller ikke se, hvorvidt der er tale om en autoriseret reparatør.

Iværksætterne bag iloverep.dk fortæller til MereMobil.dk, at de blandt andet er inspireret af forretningsmodellen for Just-Eat.

TIP: Så varm må mobilopladeren blive

I forbindelse med service af smartphone skal du ofte bruge IMEI- eller serienummeret på telefonen. Vi har lavet en guide til, hvordan du hurtigt finder disse numre. Artiklen finder du på linket herunder.

GUIDE: Sådan finder du serienummeret på iPhone, iPad og Mac

Mere til historien

Reparationer af telefoner er de seneste år blev vanskeligere. Eksempelvis kræver vandtætte telefoner udstyr til efterfølgende at kunne trykmåle, om vand- og støvtætheden stadig fungerer. Apple har indført et system, der kan tjekke om en TouchID-homeknap er certificeret af dem selv. Er det ikke tilfældet, har Apple mulighed for at blokere telefonen og gøre den ubrugelig.

Læs også:
Hvad gør du, hvis telefonen har fået en fugtskade?

Smartphone fra Polestar er måske snart godkendt?

Polestar er kendt for elbiler, men nu er de snart på vej med en mobil.

(mere…)
EU stiller vilde krav til nye telefoner

EU har stiller nye krav til producenterne om blandt andet reparationsbarhed, holdbarhed og opgradering af styresystemet.

(mere…)
Den bedste smartphone i 2023

Mobilbranchen har netop kåret den bedste smartphone i 2023. Er du enig?

(mere…)
Sociale medier forbydes for mindreårige

Et flertal i en amerikansk delstat har stemt for, at sociale medier skal forbydes for børn under 17 år.

(mere…)
Rekordsalg af high-end smartphones i 2023

Sidste år blev der solgt et rekordhøjt antal smartphones i high-end-kategorien, hvis man skal tro tal fra analysefirma.

(mere…)
Hvad er din yndlings-telefon?

VIDEO: Hvilken telefon er din 'go-to' telefon - og hvorfor?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram