Husk: Læs de seneste mobilnyheder i sommerferien

0

Du kan altid følge med i de seneste mobilnyheder her på MereMobil.dk. Men ferietiden er over os – dermed kan der være stille perioder.

logo_MereMobil_skyggeDu har måske netop nu ferie fra jobbet eller skolen, men selvom du er væk fra computeren, så kan du stadigvæk læse de seneste mobilnyheder på MereMobil.dk. For MereMobil.dk har en mobilsite, hvis du ikke allerede ved det – og den kan tilgås overalt fra både tablet og smartphone. Hvilket mange af jer allerede i dag benytter jer af.

 – TIP: Brug telefonen til omregning af valuta på ferien

Har du ikke besøgt den mobile site før, så gøres det blot ved, at indtaste adressen www.meremobil.dk i internetbrowseren. Derefter finder systemet automatisk ud af om det skal være mobilversionen eller den fulde website.

Besøger du mobilversionen, så får du nyhederne præsenteret i kronologisk rækkefølge, som det kendes fra vores nyhedsoversigt på den fulde website.

Juli måned er generelt en ret stille måned – både når det kommer til mobilnyheder og nyheder for hvilke smartphones, der lander i handlen. Men vi forsøger ikke at være mere “væk” end du får de mest interessante nyheder.

Går ferien sydpå, hvor du tænker det er klogt at spare på dataforbindelsen, eller nyder du blot at være offline i ferien, så kan du også følge med ved, at læse vores ugentlige historie med ”Ugens highlights” eller ved at tilmelde dig vores generelle nyhedsbrev, som på ingen måde vil ”spamme” din mailboks.

 – EU-roaming afskaffes i sommeren 2017

Du tilmelder dig nyhedsbrevet her.

Oversigten over de forskellige ”Ugens Highlights” finder du her.

Rigtig god sommer til jer alle.

Mere til historien

Da det også er ferie-tid for os på MereMobil.dk vil vi forsøge, at holde dig opdateret med nyheder, men det kan dog nogen gange ske i et langsommere tempo end til hverdag. Eller med stille dage. Beklager på forhånd.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer