Hugo skal udvikle mobilspil for F.C. Barcelona 

Det danske spiludviklerfirma Hugo Games skal stå for udviklingen af et mobilspil for F.C. Barcelona.

Hugo (Foto: Hugo Games)

Hugo (Foto: Hugo Games)

Hugo Games er et dansk spiludviklerfirma, som blandt andet står bag spillene med den kendte “Skærmtrold Hugo”. Nu skal spilfirmaet stå bag et spil med stjernerne fra fodboldholdet F.C. Barcelona. Det skriver Business.dk.

Dermed skal Hugo Games altså sørge for Barcelonas mange fans kan styre Lionel Messi, Neymar, Luis Suárez m.fl. på deres smartphones.

Spilles forventes først at være færdigt i andet kvartal 2017, men investorerne har allerede set der er et kæmpe potentiale i udviklingen af dette spil for Hugo Games.

Pokémon Go måske på vej til Danmark

Mere til historien

Det tætteste Hugo Games har været på at udvikle fodboldspil tidligere er samarbejdet med Cristiano Ronaldo og spillet “Ronaldo: Kick ‘n’ Run”.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram