Hugo får selskab af Christiano Ronaldo i nyt mobilspil

0

Den kendte skærmtrold Hugo har fået besøg af den verdensberømte fodboldspiller Christiano Ronaldo i nyt danskudviklet mobilspil.

Henrik Kølle fra Hugo Games sammen med Christiano Ronaldo (Foto: Hugo Games)
Henrik Kølle fra Hugo Games sammen med Christiano Ronaldo (Foto: Hugo Games)

Nu er den populære skærmtrold Hugo tilbage i et nyt mobilspil, som tilhører endless-runner kategorien.

Spillet hedder “Ronaldo & Hugo: Superstar Skaters”, og det er nok de færreste, der ikke lige straks ser en lighed med den danske app-succes Subway Surfers.

Selvom ligheden med Subway Surfers er slående, er der er ikke tale om plagiat. Det fortæller Henrik Kølle, som er grundlægger og direktør i Hugo Games til MereMobil.dk. Henrik Kølle gør opmærksom på, at de naturligvis har alle rettigheder på plads, i forhold til udgivelsen af spillet.

Det skal desuden siges, at Hugo Games også tidligere har gjort sig i endless-runner kategorien nemlig med spillet Hugo Troll Race.

I Ronaldo & Hugo kan du selv vælge om du vil være Hugo eller Ronaldo, der flygter fra paparazzi-fotograferne i Las Vegas. Spillet går ud på, at gennemføre daglige missioner og du kan enten optjene eller tilkøbe dig til ekstra mønter, ædelsten og lignende.

Du kan downloade spillet gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Screenshots fra Ronaldo & Hugo

Video: Ronaldo & Hugo

https://www.youtube.com/watch?v=B_VPPSVIb6M

Video: Hugo Troll Race

Mere til historien

Sybo Games, som står bag Subway Surfers, er klar med et nyt spil, der skal forsøge at leve op til successen fra det verdensberømte Subway Surfers. Det nye spil hedder Blades of Brim og får mig til at tænke på Temple Run.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer