Hugo får selskab af Christiano Ronaldo i nyt mobilspil

Den kendte skærmtrold Hugo har fået besøg af den verdensberømte fodboldspiller Christiano Ronaldo i nyt danskudviklet mobilspil.

Henrik Kølle fra Hugo Games sammen med Christiano Ronaldo (Foto: Hugo Games)

Henrik Kølle fra Hugo Games sammen med Christiano Ronaldo (Foto: Hugo Games)

Nu er den populære skærmtrold Hugo tilbage i et nyt mobilspil, som tilhører endless-runner kategorien.

Spillet hedder "Ronaldo & Hugo: Superstar Skaters", og det er nok de færreste, der ikke lige straks ser en lighed med den danske app-succes Subway Surfers.

Selvom ligheden med Subway Surfers er slående, er der er ikke tale om plagiat. Det fortæller Henrik Kølle, som er grundlægger og direktør i Hugo Games til MereMobil.dk. Henrik Kølle gør opmærksom på, at de naturligvis har alle rettigheder på plads, i forhold til udgivelsen af spillet.

Det skal desuden siges, at Hugo Games også tidligere har gjort sig i endless-runner kategorien nemlig med spillet Hugo Troll Race.

I Ronaldo & Hugo kan du selv vælge om du vil være Hugo eller Ronaldo, der flygter fra paparazzi-fotograferne i Las Vegas. Spillet går ud på, at gennemføre daglige missioner og du kan enten optjene eller tilkøbe dig til ekstra mønter, ædelsten og lignende.

Du kan downloade spillet gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Screenshots fra Ronaldo & Hugo

Video: Ronaldo & Hugo

https://www.youtube.com/watch?v=B_VPPSVIb6M

Video: Hugo Troll Race

Mere til historien

Sybo Games, som står bag Subway Surfers, er klar med et nyt spil, der skal forsøge at leve op til successen fra det verdensberømte Subway Surfers. Det nye spil hedder Blades of Brim og får mig til at tænke på Temple Run.

Kørekort-app har rundet 2 millioner downloads

Det er endnu ikke to år siden, at kørekort-appen blev lanceret. Allerede nu har den rundet 2 millioner downloads, selvom det ikke er alle, der kan hente appen.

(mere…)
Sundhedskort-appen har mere end 2,1 millioner downloads

Det er nu ét år siden, at Sundhedskort-appen blev frigivet. Mere end 2 millioner gange er appen hentet og anvendes mere end 40.000 gange dagligt.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon”

Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer.

(mere…)
Mobilvarsling-app lukkes heldigvis

Nu dropper de danske myndigheder ENDELIG deres app-varsling. Nyt Cell broadcast varslingssystem er klar i kulissen.

(mere…)
Grindr har solgt lokationsdata til kommercielt brug

En gammel sag er dukket op til overfladen og afslører, at Grindr-appen har solgt lokationsdata til kommercielt brug.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram