HBO Nordic: Nu har vi 1 million abonnenter i Norden

KORT NYT: HBO Nordic blev lanceret i 2012, men det har ikke rigtigt været meldt ud, hvor mange abonnenter tjenesten har. Nu oplyses det, at der er 1 million abonnenter i Norden.

HBO-Nordic

HBO Nordic

HBO Nordic så dagens lys i 2012 og det har siden da været lidt af et `mysterium´hvor mange abonnenter der er på HBO Nordic.

- Nu får HBO Nordic Chromecast og AirPlay i 1080p

Men nu har Richard Plepler kommet med konkrete tal i et interview med Berlingske. Han fortæller, at HBO Nordic nu har rundet 1 million abonnenter i de nordiske lande. Det skriver Digitalt.tv.

HBO Nordic vil dog gerne fortsat vækste og dette skal ske ved at øge mængden af nyt indhold, ifølge Richard Plepler. Derfor vil de lancere en ny serie om ugen – enten egenproduceret eller produceret uden for huset.

 - TIP: Få overblik over indholdet på streamingtjenesterne

Den næste store HBO satsning er serie-versionen af Michael Chrichtons sciencefiction-film Westworld.

Mere til historien

HBO Nordic har også fokus på nordisk indhold, hvilket også ses ved de har ansat Hanne Palmquist, som er tidligere spillefilmskonsulent ved Det Danske Filminstitut. Hanne Palmquist skal udvikle og bestille originalt program indhold til Norden – og de første produktioner skal være klar om to år.

Netflix klar med 40 nye spil i 2023

Netflix har oplyst, at de vil tilføje 40 nye spil på deres spilplatform i år. 16 spil er i produktion ”in-house”.

(mere…)
Telmore indfører større ”valgfrihed”

Valgfrihed… lyder det fra Telmore, men er det reelt det?

(mere…)
Ny niche: Klassisk musik som streaming

Interesserer du sig for klassisk musik? Nu kan du streame over 5 millioner værker.

(mere…)
Netflix lader dig tilpasse underteksterne

KORT NYT: I dag kan du ændre underteksterne på web-versionen af Netflix, men ikke direkte på TV’et. Den funktion er klar nu.

(mere…)
Spotify-appen får en stor overhaling

Spotify har startet udrulningen med en række nyheder til den populære musik-app.

(mere…)
Streaminggiganter skal betale

Netflix, TikTok, YouTube og Facebook betaler ikke for udviklingen af mobilnetværkene. Det skal ændres, mener store europæiske teleselskaber.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram