Apple Pay rykker tættere på Danmark

Skal man tro Berlingske Business, så rykker Apples mobilbetalingstjeneste Apple Pay tættere på det danske marked, hvilket dog ikke skræmmer Danske Bank og deres MobilePay.

Apple Pay (Foto: Apple)

Apple Pay (Foto: Apple)

Det kan tyde på, at Apple nærmer sig det danske marked med Apple Pay, som er deres bud på en mobilbetalingsløsning.

Ifølge Berlingske Business, så gør flere danske detailbutikker, som Bestseller, Magasin og Pandora, sig klar til at modtage Apple Pay, hvilket minder om Danske Banks populære løsning MobilePay. Danske Bank skule angiveligt ikke være skæmt af konkurrencen, da de føler sig godt rustet. Det skriver DR.dk.

 – Apple vil have Apple Pay til Europa

Apple har ikke meldt officielt ud om eller hvornår Apple Pay eventuelt vil blive tilgængeligt i Danmark. Men da e-handel via Apple Pay frigives officielt i september, så vil det måske også være der, at danskerne får adgang til Apple Pay.

En lancering af Apple Pay i september eller deromkring kunne betyde, at danskerne måske får tjenesten gjort tilgængelig i forbindelse med lanceringen af den næste topmodel fra Apple, samt frigivelsen af iOS 10.

 – Apple Pay – mobilbetaling på Apples måde

Apple Pay fungerer, som det kendes fra MobilePay, ved at man kan betale i applikationen uden at skulle indtaste kontooplysninger. Der kan i Apple Pay også angives personlige oplysninger i form af adresse m.v. så en bestilling af varer kan ske med få klik.

Mere til historien

MobilePay kan i modsætning til Apple Pay også foretage person-til-person overførsler, tilknytte billeder på transaktionerne og Danske Bank har nu offentliggjort muligheden for, at forretninger- og butikker kan gøre, så kunderne kan tilføje deres fordels- og loyalitetskort i MobilePay-applikationen.

Læs også:
MobilePay vil samle dine loyalitets- for fordelskort

Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Apple Pay presser prisen på Dankort i vejret

Dankort bliver dyrere for butikkerne. Endnu et skridt i den forkerte retning.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Pas nu på dit Apple Pay

Du skal lægge mærke til denne mail, hvis du bruger Apple Pay. Jeg har efterprøvet mailen.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram