Apple Pay rykker tættere på Danmark

1

Skal man tro Berlingske Business, så rykker Apples mobilbetalingstjeneste Apple Pay tættere på det danske marked, hvilket dog ikke skræmmer Danske Bank og deres MobilePay.

Apple Pay (Foto: Apple)
Apple Pay (Foto: Apple)

Det kan tyde på, at Apple nærmer sig det danske marked med Apple Pay, som er deres bud på en mobilbetalingsløsning.

Ifølge Berlingske Business, så gør flere danske detailbutikker, som Bestseller, Magasin og Pandora, sig klar til at modtage Apple Pay, hvilket minder om Danske Banks populære løsning MobilePay. Danske Bank skule angiveligt ikke være skæmt af konkurrencen, da de føler sig godt rustet. Det skriver DR.dk.

 – Apple vil have Apple Pay til Europa

Apple har ikke meldt officielt ud om eller hvornår Apple Pay eventuelt vil blive tilgængeligt i Danmark. Men da e-handel via Apple Pay frigives officielt i september, så vil det måske også være der, at danskerne får adgang til Apple Pay.

En lancering af Apple Pay i september eller deromkring kunne betyde, at danskerne måske får tjenesten gjort tilgængelig i forbindelse med lanceringen af den næste topmodel fra Apple, samt frigivelsen af iOS 10.

 – Apple Pay – mobilbetaling på Apples måde

Apple Pay fungerer, som det kendes fra MobilePay, ved at man kan betale i applikationen uden at skulle indtaste kontooplysninger. Der kan i Apple Pay også angives personlige oplysninger i form af adresse m.v. så en bestilling af varer kan ske med få klik.

Mere til historien

MobilePay kan i modsætning til Apple Pay også foretage person-til-person overførsler, tilknytte billeder på transaktionerne og Danske Bank har nu offentliggjort muligheden for, at forretninger- og butikker kan gøre, så kunderne kan tilføje deres fordels- og loyalitetskort i MobilePay-applikationen.

Læs også:
MobilePay vil samle dine loyalitets- for fordelskort

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer