Analytiker: iPhone 7 vil også sælge godt

6

Den næste iPhone kommer formentlig ikke med nogle større teknologiske features, men den vil alligevel få flotte salgstal, lyder forhåndsvurderingen fra en Apple-analytiker.

3D tegning af iPhone 7 (Foto: GSMArena.com)
3D tegning af iPhone 7 (Foto: GSMArena.com)

Analysefirmaet Piper Jaffray har taget et nærmere kig på, hvor mange nuværende iPhone-ejere, som potentielt set ventes at opgraderer til den næste model, der formentlig får navnet iPhone 7. Det skriver Pocketnow.com.

 – iPhone 7 kommer ikke i Space Gray

Analytikeren Gene Munster fra Piper Jaffray venter, at der er omkring 15 procent af iPhone-brugere, som vil opgraderer til den næste iPhone-model. Analysefirmaet har foretaget en undersøgelse, hvor de har spurgt 400 iPhone-ejere på det amerikanske marked omkring deres tanker om en ny iPhone. 67,5 procent af de adspurgte har en iPhone 6 eller ældre. Det betyder også, at deres telefon altså er tæt på to år eller ældre. Og to år er typisk det, at amerikanske mobilkøbere binder sig hos teleselskaberne.

 – Store forventninger til iPhone 7 – Apple hæver produktionen

Lidt over halvdelen af de adspurgte, helt præcist 56,3 procent, svarede at de ikke overvejede at opgraderer til den næste model. 29 procent svarede, at de ikke vidste det og overvejede en anden telefon.

Selvom det kun er omkring 15 procent, der har svaret de vil opgraderer til næste iPhone-model, så er tallet ikke så lavt som det trods alt lyder. Og ifølge analytikeren, så vil tallet også stige i takt med lanceringen nærmer sig.

 – iPhone 7 – her er de nyeste rygter

Samlet set mener analysefirmaet, at 44 procent af eksisterende iPhone-brugere vil opgraderer til iPhone 7, det skriver Pocketnow.com.

Gene Munster mener også, at iPhone 7 kan få et salgstal der er 12 procent bedre end iPhone 6, selvom den ikke ventes at komme med nogle nyskabende features.

Mere til historien

iPhone 6 og iPhone 6 Plus solgte 10 millioner eksemplarer i deres åbningsweekend – og 75 millioner eksemplarer i årets fjerde kvartal.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer