Samsung vil afsløre Galaxy Note 7 i august

0

RYGTE: Der har været utallige rygter om en kommende Galaxy Note og nu tyder de seneste på, at den får navnet Galaxy Note 7 – jep 7 – og vil blive afsløret i starten af august.

Samsung Galaxy Note 7 Edge præsenteres måske til Samsung Unpacked 2016 den 2. august (Kilde: Sammobile.com)
Samsung Galaxy Note 7 Edge præsenteres måske til Samsung Unpacked 2016 den 2. august (Kilde: Sammobile.com)

Der har været mange rygter efterhånden om den kommende Galaxy Note og endda at den ville blive kaldt Galaxy Note 7.

Denne Galaxy Note 7 med en kurvet skærm skulle blive afsløret til det næste Galaxy Unpacked 2016 event, som ifølge Sammobile.com skulle finde sted den 2. august 2016 i Alice Tully Hall, Lincoln Center i New York.

 – Samsung Galaxy Note 6 på vej til sommer

Det ventes, at der kommer både en Galaxy Note 7 og en Galaxy Note 7 Edge, men dette er heller ikke hverken be- eller afkræftet af Samsung. Invitationen teaser i hvert fald for, at der er en Edge-model i vente med teksten ”The next edge is just around the corner”.

Tidligere har Samsung lanceret deres Note-serie på IFA-messen, der finder sted i Berlin i starten af september måned.

Samsung Galaxy Note 5
Samsung Galaxy Note 5 (Foto: Samsung)

Galaxy Note 7 Edge ventes at få en 5.8 tommer QHD-skærm, Snapdragon 823 processor eller en Exynos processor (formentlig afhængigt af markedsområdet), iris scanner, IP68-certificeret, USB Type C og et batteri på 4.000 mAh.

 – Samsung Galaxy S7 Edge på vej i nye farvevarianter

Samsung har endnu ikke selv meldt noget ud hverken omkring et event i august eller omkring Galaxy Note 7. MereMobil.dk holder dig opdateret når der er nyt i sagen.

Mere til historien

Tidligere har rygterne floreret om Galaxy Note 6 og den blandt andet bliver vandtæt, hvilket specifikationerne på rygtebørsen også kunne tyde på. Men nu skulle navnet altså blive Galaxy Note 7, hvilket også bringer Samsung Galaxy 7 og Galaxy Note-serien på niveau, der kan gøre forbrugerne mindre forvirrede end Galaxy S7 og Galaxy Note 6.

Læs også
Samsung Galaxy S7 er virkelig “en traktor”

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer