Samsung vil afsløre Galaxy Note 7 i august

RYGTE: Der har været utallige rygter om en kommende Galaxy Note og nu tyder de seneste på, at den får navnet Galaxy Note 7 – jep 7 – og vil blive afsløret i starten af august.

Samsung Galaxy Note 7 Edge præsenteres måske til Samsung Unpacked 2016 den 2. august (Kilde: Sammobile.com)

Samsung Galaxy Note 7 Edge præsenteres måske til Samsung Unpacked 2016 den 2. august (Kilde: Sammobile.com)

Der har været mange rygter efterhånden om den kommende Galaxy Note og endda at den ville blive kaldt Galaxy Note 7.

Denne Galaxy Note 7 med en kurvet skærm skulle blive afsløret til det næste Galaxy Unpacked 2016 event, som ifølge Sammobile.com skulle finde sted den 2. august 2016 i Alice Tully Hall, Lincoln Center i New York.

 – Samsung Galaxy Note 6 på vej til sommer

Det ventes, at der kommer både en Galaxy Note 7 og en Galaxy Note 7 Edge, men dette er heller ikke hverken be- eller afkræftet af Samsung. Invitationen teaser i hvert fald for, at der er en Edge-model i vente med teksten ”The next edge is just around the corner”.

Tidligere har Samsung lanceret deres Note-serie på IFA-messen, der finder sted i Berlin i starten af september måned.

Samsung Galaxy Note 5

Samsung Galaxy Note 5 (Foto: Samsung)

Galaxy Note 7 Edge ventes at få en 5.8 tommer QHD-skærm, Snapdragon 823 processor eller en Exynos processor (formentlig afhængigt af markedsområdet), iris scanner, IP68-certificeret, USB Type C og et batteri på 4.000 mAh.

 – Samsung Galaxy S7 Edge på vej i nye farvevarianter

Samsung har endnu ikke selv meldt noget ud hverken omkring et event i august eller omkring Galaxy Note 7. MereMobil.dk holder dig opdateret når der er nyt i sagen.

Mere til historien

Tidligere har rygterne floreret om Galaxy Note 6 og den blandt andet bliver vandtæt, hvilket specifikationerne på rygtebørsen også kunne tyde på. Men nu skulle navnet altså blive Galaxy Note 7, hvilket også bringer Samsung Galaxy 7 og Galaxy Note-serien på niveau, der kan gøre forbrugerne mindre forvirrede end Galaxy S7 og Galaxy Note 6.

Læs også
Samsung Galaxy S7 er virkelig “en traktor”


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.