Sådan sættes igangværende opkald på ”hold”

TIP: Har du et opkald, hvor det vil være belejligt at sætte samtalen i venteposition, så se her hvordan du gør på din iPhone.

Sådan sætter du opkald på "hold" på din iPhone (Foto: MereMobil.dk)

Sådan sætter du opkald på "hold" på din iPhone (Foto: MereMobil.dk)

Der har på iPhone tidligere været en speciel knap, som kunne sætte et igangværende opkald i venteposition. Men denne knap er forsvundet. Det betyder dog ikke, at muligheden for at sætte et opkald på ”pause” også er væk.

Du kan eksempelvis vælge, at sætte telefonen på ”lydløs”, hvilket gør din egen telefon kobler mikrofonen fra, det gør personen du snakker med ikke længere kan høre, hvad du siger. Det er dog stadigvæk muligt, at høre hvad personen i den anden ende siger. Benytter man denne mulighed, så vælger man ”lydløs”-knappen, som ses på skærmen under opkald.

 - TIP: 10 tips der forlænger batteritiden på din iPhone

Men vil man gøre det ”rigtigt”, så kan man sætte et opkald i en decideret venteposition (på hold). Her er der ikke nogen kommunikation, men forbindelsen opretholdes. For at gøre dette, så skal man trykke (og holde fingeren nede) på ”Lydløs” i nogle sekunder. Så skifter knappen til ”Udsæt”. Og opkaldet er nu på hold.

Skal man have gang i opkaldet igen, så gøres dette ved at trykke på ”Udsæt”-knappen en gang.

 - TIP: Sådan skjuler du billeder fra Fotos på iPhone

Ligesom når man er på ”hold” ved diverse store firmaer, så mangler vi ”almindelige” mennesker at kunne afspillet et stykke valgfrit musik for modtageren, mens de venter.

Mere til historien

Står du og skal have en ny iPhone eller iPad eller generelt blot er nysgerrig for, hvor meget hukommelse du egentlig har brugt. Ved at følge dette tip, så kan du se hvor meget plads du har brugt på din iOS-enhed.

Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
De bedste ”tech-gaver” til konfirmanden 2022

KØBSGUIDE: Skal konfirmanden have en smartphone i gave eller købe mobil for nogle pengegaverne? Vi kommer med tips til tech-gaven.

(mere…)
Apple genbruger materialer som aldrig før

I 2021 indeholdt Apple-produkter næsten 20 pct. genbrugsmaterialer, hvilket er den højeste procentdel til dato. Den grønne omstilling er i gang.

(mere…)
Sådan får du mere ud af din Nintendo Switch

TIP: Nintendo Switch har 5 år på bagen, men er ikke uden fejl. Vi tager et kig på hvordan du får mest muligt ud af din Nintendo Switch.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram