Sådan sættes igangværende opkald på ”hold”

0

TIP: Har du et opkald, hvor det vil være belejligt at sætte samtalen i venteposition, så se her hvordan du gør på din iPhone.

Sådan sætter du opkald på "hold" på din iPhone (Foto: MereMobil.dk)
Sådan sætter du opkald på “hold” på din iPhone (Foto: MereMobil.dk)

Der har på iPhone tidligere været en speciel knap, som kunne sætte et igangværende opkald i venteposition. Men denne knap er forsvundet. Det betyder dog ikke, at muligheden for at sætte et opkald på ”pause” også er væk.

Du kan eksempelvis vælge, at sætte telefonen på ”lydløs”, hvilket gør din egen telefon kobler mikrofonen fra, det gør personen du snakker med ikke længere kan høre, hvad du siger. Det er dog stadigvæk muligt, at høre hvad personen i den anden ende siger. Benytter man denne mulighed, så vælger man ”lydløs”-knappen, som ses på skærmen under opkald.

 – TIP: 10 tips der forlænger batteritiden på din iPhone

Men vil man gøre det ”rigtigt”, så kan man sætte et opkald i en decideret venteposition (på hold). Her er der ikke nogen kommunikation, men forbindelsen opretholdes. For at gøre dette, så skal man trykke (og holde fingeren nede) på ”Lydløs” i nogle sekunder. Så skifter knappen til ”Udsæt”. Og opkaldet er nu på hold.

Skal man have gang i opkaldet igen, så gøres dette ved at trykke på ”Udsæt”-knappen en gang.

 – TIP: Sådan skjuler du billeder fra Fotos på iPhone

Ligesom når man er på ”hold” ved diverse store firmaer, så mangler vi ”almindelige” mennesker at kunne afspillet et stykke valgfrit musik for modtageren, mens de venter.

Mere til historien

Står du og skal have en ny iPhone eller iPad eller generelt blot er nysgerrig for, hvor meget hukommelse du egentlig har brugt. Ved at følge dette tip, så kan du se hvor meget plads du har brugt på din iOS-enhed.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer