Så meget plads har du brugt på din iPhone eller iPad

0

TIP: Hvor meget plads har du brugt på din iPhone eller iPad? Vi viser dig her hvordan du tjekker forbruget af gigabytes på iPhone eller iPad.

Apple har præsenteret iPhone SE, som kommer i to varianter med henholdsvis 16 GB eller 64 GB intern hukommelse, samt den nye iPad Pro der kommer med henholdsvis 32, 128 eller 256 GB intern hukommelse.

 – iPhone SE – her er Apples lille ny

Og overvejer du enten denne nye iPhone, iPad eller om din iCloud konto skal opgraderes – ja så er det ret interessant hvor meget hukommelse du reelt har brug for, da der kan være mange penge at spare ved at købe en mindre model.

Jo flere gigabyte du har jo mere indhold af eksempelvis apps, spil, billeder, video, sange og film kan du gemme på din iPhone eller iPad. Er du en der tager mange billeder og gemmer mange sange eller apps – ja så er det en god idé at vælge en iOS-enhed med stor lagerkapacitet.

 – TIP: 10 tips der forlænger batteritiden på din iPhone

Du kan hurtigt og nemt tjekke din nuværende iOS-enheds lagerkapacitet og ser hvor meget hukommelse du bruger. Du skal blot følge nedenstående ”trin”.

Vælg: Indstillinger > Generelt > Brug af lagerplads og iCloud.

Har du eksempelvis stående, at du bruger 86.2 GB så kan du ikke (med mindre du sletter en masse) købe den nye iPhone SE, da den variant med mest hukommelse kun har 64 GB. Det betyder, at du skal vælge en model med 128 GB for at der er plads nok.

Står der derimod, at du kun har brugt 7,2 GB, så kan du umiddelbart godt nøjes med en model med 16 GB. Eller har du brugt 18,8 GB så skal du vælge iPhone SE med 64 GB.

 – TIP: Tjek disse 5 ting før du køber en brugt iPhone

Det samme gør sig selvfølgelig gældende på andre iOS-enheder.

Det er altid en god idé, at tjekke hvad ens reelle behov er inden man køber, da det er træls enten at købe for småt eller give for mange penge, hvis det ikke er nødvendigt.

Mere til historien

Der er mange som tror, at de kan spare batteri ved at lukke alle aktive applikationer ned jævnligt, men dette er ikke rigtigt – faktisk tværtimod.

Web-TV: Derfor forkortes batteritiden når du lukker apps

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer