Par nyder ferien mere når mobilen bliver hjemme

1

Kondom-producenten Durex har lavet et lille forsøg, der viser par nyder hinanden og ferien mere, hvis mobiltelefonen ikke er med.

Kondom-producenten Durex har foretaget et lille forsøg, hvor de har sendt seks par på ferie. Halvdelen af dem fik ikke deres mobiltelefon med på ferie, mens den anden halvdel havde den med. Så tre par blev sendt afsted på det, som blev kaldt en ”tech-free-holiday”.

Der var engang, hvor ferierne blev brugt til at få genoprettet kærlighedslivet, der nogen gange ikke får den tid og opmærksomhed i hverdagen, som det kræver.

 – Danske singler har frække mobilvaner

Alt der kunne sættes strøm til skulle de efterlade inden feriens start.

Der er for og imod for ikke at kunne medbringe ens tech-udstyr på ferien. Den ene i videoen fremhæver blandt andet, at hun er glad for de ikke fik taget deres udstyr fra sig, da hun godt kan lide at dokumentere hendes oplevelser, hvilket hun ikke ville kunne uden kamera.

Durex har lavet en video omkring forsøget, som du kan se herunder.

 – Candidate vil udfordre datingapp’en Tinder

I videoen kan du også høre en sige, at de par der måtte have tech-udstyret med brugte meget tid på ferien med at kigge ned i en skærm.

Durex påstår også, at 40 procent er mindre tilbøjelige til at have lyst til kæreste-hygge når telefonen er med i seng. Gadgets har ændret det erotiske liv.

Hvad er din holdning til tech på ferie? Er du for eller imod? Skriv gerne din holdning i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Videoen fra Durex har i skrivende stund haft mere end 20 millioner visninger på YouTube.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer